Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hanoi Rendezvous Hostel v Vijetnamu

Vsebina
Hanoi Rendezvous Hostel se nahaja v srcu vietnamske prestolnice Hanoi in sicer v najpriljubljenejšem delu mesta – stara četrt. Stara četrt je odlično izhodišče za spoznavanje te zapeljive in nevsakdanje lepe kulture ter za izlete na prekrasne kraje kot so Ha Long Bay in Sapa, ki se nahajajo v neposredni bližini.

Hanoi Rendezvous Hostel obdajajo kavarne, trgovinice, restavracije, pivnice, galerije… le pet minut hoje stran pa leži jezero Hoan Kiem, ki je najpogosteje slikana znamenitost mesta Hanoi. Nedvomno ste na pragu spoznavanja pravega utripa mesta, če se odločite, da prenočite pri nas.



Naš hostel se ponaša s posebej prostornimi sobami, ki ponujajo panoramski pogled z balkona ter so opremljene z novimi kopalnicami zahodnjaškega stila ter udobnimi posteljami. Vse sobe so klimatizirane, imajo mini bar, trezor, televizijo ter brezplačen Wi-Fi dostop… v preddverju pa je tudi računalnik, ki omogoča internetni dostop.

Hanoi Rendezvous Hostel vam zagotavlja, da boste pri nas kar najbolje preskrbljeni, ko boste prišli obiskati Vietnam. Ponujamo oglede in izlete, hostel ima svojo restavracijo, kjer ponujamo obilne zajtrke, sadje, čaj in kavo, ki so na voljo vsak dan. Ponujamo pa tako lokalno kot mednarodno hrano. Na voljo so pa še pivnica, trgovina s spominki ter vso tisto udobje, na katerega ste navajeni med udobnim potovanje.



Ko prispete v Hanoi, vas zna presenetiti ta znana kultura koničastih klobukov, motorjev, trobljenja in plastičnih otroških stolčkov. Ker imamo izkušnje s potovanji, razumemo potrebo, da se počutite udobno in sproščeno, brez stresa in prav zato smo organizirali izlete ter pripravili pakete koristnih informacij, ki jih lahko dobite na recepciji, ki dela 24 ur na dan, vsak dan.

Rezervirajte si Hanoi Rendezvous Hostel in si zagotovite izjemno izkušnjo v tem razburljivem, živahnem in šarmantnem mestu.

Sorodni članki

Prijava