Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Interlaken Youth Hostel

Vsebina
Interlaken je mesto z mednarodnim pridihom. Enkratna lokacija Youth Hostla, ki je takoj zraven železniške postaje Interlaken-Ost ter ob samem vznožju gora Eiger, Mönch in Jungfrau ponuja ogromno zadovoljstva pustolovskim gostom. Pot z vlakom na Jungfraujoch je eden izmed vrhuncev vsakega potovanja po Švici. Jungfraujoch se ponaša tudi z najvišjo železniško postajo v Evropi – na višini 3,454 metrov v alpski pokrajini prekriti s snegom, ledom in skalami. Na voljo je tudi preko 200 kilometrov smučarskih površin, ki s priljubljene zlasti pozimi.



Gostje novega hostla se lahko srečujejo v prostorni in dobro zasnovani avli pri samem vhodu. Udobno se lahko namestijo okoli odprtega ognjišča, igrajo biljard, ali si pregledajo e-maile preko brezplačnega WiFi dostopa. Vse dvoposteljne sobe imajo lasten tuš in wc. Prav tako pa tudi štiri posteljne sobe. Skupno je na voljo 220 ležišč.



Jedilnik restavracije 3a vključuje klasično mednarodno ponudbo kot je zeleni tajski curry s piščancem, mleto meso s papardela testeninami ter sladko grenke jabolčne rezine ali testenine penne arrabbiata. Jedi pripravijo v voku pred očmi gostov. K obroku spada tudi sezonska solata, cena obroka pa se giblje od 14 CHF navzgor. Celoten meni, ki poleg solate in glavne jedi vključuje tudi sladico, pa stan 17,5CHF. Kot sladico lahko gostje izbirajo različne sladolede iz sladolednice, ki je del hostla. 3a je odprt vsak dan v tednu od 7h zjutraj do polnoči.



Jungfraujoch ponudba
Obiskovalcem ponujamo alpski visokogorski svet čudes ledu, snega in skal, ki ga lahko občudujete iz tipičnih teras, ter seveda dodatna ponudba kot so ledenik Aletsch ter ledena palača.

Ponudba:
• Namestitev za 2 noči v 4- ali 6- posteljni sobi z umivalnikom, vključno z zajtrkom v Interlaken Ost Youth Hostel.
• 1 vozovnica za vlak Interlaken Ost - Jungfraujoch (povratna), 2. razred.
• Storitve in davki.

Cena: V 4 ali 6 posteljni sobi, od 189 CHF naprej.

Ponudba velja do 30. marca 2014. Več informacij na spletni strani: www.youthhostel.ch/en/hostels/interlaken .

Sorodni članki

Prijava