Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Smučanje v Švici

Vsebina
Smučarske počitnice v hostlu Pontresina
 
Počitnice v teh prekrasnih pogorjih, ob vseh kontrastih, ki jih ponujajo, je navdihujoče in nepozabno doživetje. Kolesarji lahko tukaj dobijo potrebne zaloge, pohodniki pa, ki prispejo preko Alp Languard preko višinske poti, bodo spoznali prečudovito panoramo. Pa tudi vsi, ki se udeležijo smučarskega maratona Engadine si bodo lahko oddahnili, ko bodo videli veliko stavbo in si lahko zadovoljno rečejo – prišli smo na pol poti!
 
 
Od večnega ledu v Cuntschett
Zgolj ime "Engadine" vam že zagotavlja razburljive pustolovske počitnice, športno sprostitveni hostel Cuntschett, ki vam ponuja popolno, vendar preprosto, namestitev. Poleti je hostel odlično izhodišče, pa naj bo za gorske sprehode, ali pa naporne visoko-alpske ture. Pozimi pa boste kar na pragu imeli steze za tek na smučeh, kakor tudi zimske pohodniške poti, kot seveda smučišča in spuste. Dnevni prostor s svojo majhno knjižnico in TV kotičkom vas prav vabi, da pričnete razgovor in stkete prijateljstvo – prav tako pa vabita sončna terasa ter ognjišče in seveda javna družinska restavracija. Tukaj vam priporočamo, da okusite najrazličnejše sladolede, kakor tudi doma narejeno lešnikovo kremo.
 
 
Če ob večerih iščete zabavo, vam lahko Pontresina ponudi velik izbor, saj so na voljo kinoteke, jazz pivnice in diskoteke. Seveda pa se lahko odpravite tudi na pohod v mesečini, ali pa se odločite za spust po osvetljenem toboganu. Hostel je odprt vseh 24 ur in vam je na voljo, tudi če ste bolj nočni tič.
 
Posebna ponudba - Smučarski hit Pontresina
Ponujamo vam 6 nepozabnih dni smuke po kar 60% znižanih cenah za nastanitev.
 
Special offer:
5 nočitev vključuje polpenzion, 6-dnevno smučarsko vozovnico (ki vključuje tudi uporabo javneih prometnih sredstev v regiji).
 
Cene na osebo:
• V 6-posteljni sobi CHF 573.-
• V 4-posteljni sobi z umivalnikom CHF 623.-
• V dvoposteljni sobi CHF 693.-
 
Ponudba velja 05.01.-28.02.2014 & 09.03.-04.04.2014
 
Dodatne informacije:
• Prihod v nedeljo, odhod v petek
• V ceno vključena uporaba javnega potniškega prometa v regiji
 
"Cuntschett" 
Via da la staziun 46 
7504 Pontresina (GR) 
Phone: +41 81 842 72 23 
Fax: +41 81 842 70 31 

Sorodni članki

Prijava