Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Budimpešti

Vsebina
Zakaj bi si želeli prenočiti v Casa de la Musica? Tega se sploh ne rabite spraševati! Nahajamo se v samem centru Budimpešte, blizu vseh znamenitosti, blizu zabave, blizu športnega dogajanja in blizu kulturnih spomenikov; celotna naša stavba je posvečena popotnikom, saj imamo pivnice, terase, skupne prostore ter vse, kar spada zraven – brez sosedov, ki bi jih motilo, če ste malo bolj glasni! Pravo vprašanje je torej, le zakaj si NE BI želeli prenočiti v Casa de la Musica!

“Poznam zgodb, več kot jih lahko prodam.
Sem potoval, več kot vam lahko povem.”
- Naš priljubljen citat



Ponujamo svetle, prostorne, čiste večposteljne sobe za nekadilce s po 4, 6, 8, 10 ali 12 posteljami. Na voljo so tudi zasebne dvoposteljne sobe. Hostel pokriva celotno zgornje nadstrošje ter vključuje polno opremljeno kuhinjo, skupno sobo s televizijo in kavčem, na voljo pa je tudi brezplačen internetni dostop ob računalniški mizici pri recepciji ali pa preko brezplačnega wifija po celi stavbi.



Zagotavljamo vam mnogo brezplačnih stvari, kot je posteljnina, kava, čaj, zaklenjene omarice, zemljevidi, brošure ter seveda wifi – v hostel pa lahko pridete ob katerikoli uri. Na terasi se nahaja tudi enkraten poletni odprti bazen!

Od zunaj deluje naša casa kakor tipična stavba v centru Budimpešte s prekrasnim starim pročeljem, vendar je od znotraj povsem obnovljena ter daje občutek svežine. V restavraciji v kleti gostimo včasih tudi glasbene skupine, tako da lahko naletite na koncert, brez da bi morali zapustiti hostel! Če pa si seveda želite drugačne zabave, vam soseska hostla omogoča bogato nočno življenje velikega mesta. Zlasti poleti pa je dobrodošel bazen, ki ga imamo na svoji strehi!



Naše osebje vam je vedno na voljo, da ugodi vašim zahtevam, tako da kar vprašajte, če želite kakšen ogled ali informacije o mestu. Vedno vam z veseljem nudimo nasvete in informacije!

Če si torej želite dobrega piva, sprostitve ter bi radi izmenjevali zgodbe z drugimi popotniki, smo pravi naslov za vas!

Sorodni članki

Prijava