Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel za vse generacije

Vsebina
Občina Brežice tudi tistim v malo bolj zrelih letih ponuja številne možnosti, kako preživeti sproščen in edinstven oddih.  Naj vas pot pripelje na glavno ulico starega mestnega jedra Brežic, ki je pravi zgodovinski biser arhitekture, do mogočnega brežiškega gradu s čudovito viteško dvorano, pa vse do mestnih posebnosti – starega mosta čez Savo in Krko, prizorišča številnih tujih filmov, ter vodovodnega stolpa, simbola mesta in občine Brežice. Bogata kulturna in naravna dediščina, neokrnjena narava, domača kulinarika in gostoljubnost domačinov vas bodo prepričali, da je potep po občini Brežice prava izbira za najboljši dopust.
 
 
Mc hostel Brežice je primeren za vse generacije, za tiste najmlajše kot za tiste v malo bolj zrelih letih. Za sproščen oddih so na voljo apartmaji oziroma ensuite-i z lastno kopalnico in straniščem.  Udobno, privatno in sodobno. V zimskih in spomladanskih dneh smo pripravili odlične pakete za upokojence, ki vključujejo doživetja skritih magičnih kotičkov in ogled najlepših naravnih in kulturnih znamenitosti.
 
 
PAKET KULTURNO DOŽIVETJE  za dve osebi vključuje nočitev apartmaju, samopostrežni zajtrk, voden ogled mestnega jedra Brežic , voden ogled gradu Brežice, degustacija treh vrhunskih posavskih vin in mesni narezek v Mestni hiši Brežice in brezplačno izposojo nordijskih palic. Cena paketa je 60 €.
 
PAKET ČUDEŽI NARAVE za dve osebi vključuje nočitev v nočitev apartmaju, samopostrežni zajtrk, vstopnina in degustacija vina v repnicah, voden pohod na Šentvid, degustacija treh vrhunskih posavskih vin in mesni narezek v Mestni hiši Brežice in brezplačno izposojo nordijskih palic in koles. Cena paketa je 60 €.
 
 
Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na 05903797 ali brezice@youth-hostel.si.
 
Brežice in Mc hostel Brežice vas pričakujeta. Vabljeni!

Sorodni članki

Prijava