Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Švica vas pričakuje

Pomladanska ponudba

Švicarska hosteling mreža, z mrežo 53 uveljavljenih hostlov, med katere spadajo romantični gradovi, mestne graščine, udobnih podeželskih hostlov in živahnih mest ter vse do nastanitve, ki podaja povsem novo dimenzijo hostelingu: “Youthpalace”. Nahaja se na preprosto neverjetni lokaciji, ter vključuje več izjemnih stav, ki so posebne ali zaradi svoje umestitve v prostor, ali pa zaradi svoje zgodovine oz. arhitekture. Dandanes so neudobne sobe polne vrst in vrst postelj postale že izjema. Večina hostlov ponuja dvo in štiri posteljne sobe, da ne govorimo o nočnih omaricah in lučkam, ki zvečer gostom omogočajo branje v postelji. Zahvaljujoč novi tehnologiji ključev, so lahko hostli za goste odprti 24 ur na dan. Seveda pa švicarski hostli nimajo starostne omejitve za svoje goste, ali obveznih opravil, ki so jih gostje v davni preteklosti morali izvajati.
Vsebina
 
 
Zakaj se torej ne bi odločili, da si privoščite podaljšan vikend, ali kar teden počitnic? Nič lažjega kot to! 26 Youth Hostlov vas pričakuje z razširjenimi rokami, da jih obiščete še to pomlad – ter vam ponuja kar 30% popusta!

Posebna ponudba: 

3 ali 6 noči v večposteljni sobi z zajtrkom

Cene:

3 noči od CHF 69.- 
6 noči od CHF 135.-

Ponudba velja: 

01.03. – 18.04.2014 
 
Cene veljajo po osebi. Ponudba je odvisna od razpoložljivosti ležišč. Rezervacije lahko opravite zgolj preko spleta ter jih ne morete združevati z drugimi ponudbami. Ponudba ne velja za že rezervirane nočitve.

Rezervacija:

Vsaj dan pred vašim prihodom morate opraviti spletno rezervacijo (preko aplikacije, telefona ali e-maila) in jo potrdite s kreditno kartico. Družine z otroki mlajšimi od 6 let naj neposredno kontaktirajo hostel preko telefona ali e-maila in zahtevajo primerno sobo.
 
V kolikor nimate in ne želite kupiti letne HI izkaznice lahko kupite dnevno tudi v samem hostli. Tovrstna članska izkaznica stane CHF 6 po osebi na noč (oz. CHF 12 za družino na noč).
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava