Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Družinski hostel ob jezeru Wolfgangsee

Vsebina
Preživite družinske počitnice ob enem najlepših krajev območja Salzkammergut: ob jezeru Wolfgangsee. Romantična vasica St. Gilgen ter tamkajšnji youth hostel ponujata zelo raznolik in pester program.



V mednarodnem muzeju instrumentov boste slišali glasbila, ki jih še nikdar prej niste mogli slišati v živo.

Vsekakor pa ne gre zamuditi izleta z ladjico, ki vas popelje v slikovite vasice St. Wolfgang in Strobl. Obe vasici sta znani po svojih enkratnih stavbah in prelepih nabrežjih.

Če imate radi pohodništvo, pojdite z žičnico na goro Zwölferhorn. S 1522 metrov višine vam ponuja izjemen panoramski pogled ter mnogo prekrasnih pohodniških poti v alpskem okolju.



Zelo priljubljen pa je tudi izlet v rudnike soli Hallein. Dolge podzemne galerije povezujejo Avstrijo in Nemčijo, v bližnjem muzeju pa boste lahko spoznali tudi zgodovinsko keltsko vasico.

Še ena izmed ponudb v paketu pa je degustacija avstrijskega špeha in šnopsa (slanine in žganice). Otrokom pa ponujamo razne sladkarije.

Med vrhunce tega izleta pa spada obiska Salzburga, kjer si morate ogledati znamenite muzeje in gradove mesta. Vstopnine do znamenitosti in vozovnice za mestni prevoz so vključene v ceno.



Paket ponudbe vključuje: šest nočitev z zajtrkom in večerjo v štiriposteljni sobi s tušem in straniščem, turistično takso, mestno vozovnico za Salzburg, dnevno vstopnico za trdnjavo in ladjo, žičnico za goro Zwölferhorn, vstopnico za rudnik soli Hallein ter keltsko vasico (za otroke starejše od štirih let), mednarodni muzej instrumentov, degustacije špeha in šnopsa, krožnik sadja in steklenico mineralne vode na sobo, paket dobrodošlice ter brezplačno parkirišče pri hostlu.

Cene:
Odrastli: 253,00 €
Otroci ned 6 in pod 15 let: 161,00 €
Otroci nad 4 in pod 6 let: 113,00 €
Otroci mlajši od 4 let: brezplačno
Dodatna malica za seboj za cel teden je 22€ po osebi.

Sorodni članki

Prijava