Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hosteling v Nemčiji

Vsebina
Vse odkar se je prvi hostel odprl v Nemčiji, ni hosteling izgubil čisto nič svoje privlačnosti. Največja nacionalna mreža Youth Hostlov na svetu sedaj pričenja z novo pobudo "Germany's Hotspots," ki jo najdete na spletni strani.

"Najboljši zajtrk, ki sem ga kdaj imel v hostlu," je bil kriterij, ki ga je uporabil zelo znan bloger Kash Bhattacharya, znan kot popotnik z omejenim proračunom, ki je opisoval Youth Hostle po Nemčiji. Raznolika ponudba kruha v Nemčiji je zares pustila vtis na Bhattacharya, prav tako pa se je britanski bloger navdušil nad gostoljubnostjo, ki ga je spremljala ves čas njegovega potovanja. Nemška mesta so mu prav prirasla k srcu, saj ponujajo mnoge dogodke, raznoliko pokrajino ter seveda lokalno značilno hrano. Njegov pogled na zvezo DJH je preprost: »Nemški Youth Hostli so cenovno ugodni a sodobni, ponujajo varne in čiste sobe ter zelo okusno hrano." Za priročne napotke, ki jih lahko popotniki dobijo kot e-knjižice, je sedaj Kash Bhattacharya izdal brezplačen vodič po štirinajstih nemških mestih. Najdete ga na Berlin-Guide Budgettraveller.pdf.



Vse kar bi hoteli izvedeti o Youth Hostlih v Nemčiji lahko sedaj najdete na novi spletni strani www.youth-hostels.de. Nemčija ima eno najgostejših mrež, s preko 500 hostlov, ki jih najdete v vseh večjih mestih in ob znamenitih turističnih destinacijah. Hostle boste našli tudi v bližini Unescovih spomenikov, tako ob obali, kakor v gorah. Kar 40 hostlov se nahaja v gradovih ali palačah, ki ponujajo še posebno izkušnjo.

Ob informacijah o samih hostlih vam spletna stran ponuja tudi mnogo namigov in nasvetov o različnih prostočasnih dejavnostih, ki jih lahko počnete ali si jih ogledate. Nemški festivali kot so Oktoberfest v Münchnu ali Dom v Hamburgu so znani tako po celi Nemčiji, kakor tudi po vsem svetu. Nemška prestolnica Berlin velja za eno najpriljubljenejših evropskih turističnih destinacij. Tukaj se je pričelo združevanje obeh delov Nemčije pred četrt stoletja, ko je padel zid.

Dobro vzdrževane kolesarske poti po Nemčiji spodbujajo turiste, da se podajo na razkrivanja te dežele s kolesom. Legendarne pa so tudi nemške pohodniške poti! Toda, kamorkoli boste šli, vedite, da najbližji hostel ni daleč stran. Tako se zagotovo splača ogledati spletno stran www.jugendherberge.de in Facebook profil www.facebook.com/youthhostelsDE .

Nova aplikacija, ki jo DJH ponuja in jo je moč najti TUKAJ si lahko v žep shranite preko 500 hostlov po vsej Nemčiji. Izvedite vse o ponudbah in sodobnih prenočiščih, ki jih DJH ponuja širom celotne države. Rezervirajte udobno in varno nočišče kar s svojega telefona.

Razen aplikacije, pa vam ponujamo tudi integrirane mestne oglede za mnoga mesta po celotni Nemčiji, ki vam omogočajo sledeče: 
- najti hostel v bližini nemške turistične znamenitosti,
- najti informacije o prenočišču,
- preveriti dostopnost sobe ali postelje,
- izvesti spletno rezervacijo,
- preberite namige za vaše potovanje.

DJH Youth Hostle boste našli na najlepših krajih po Nemčiji.
Ustanovljeni so za potrebe družin, skupin in individualne popotnike.
Nočitve pri DJH so cenovno ugodne in preproste.
Aplikacije DJH organizacije ponujajo odlične izkušnje na potovanjih. Izkoristite jih!


Sorodni članki

Prijava