Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Novica iz Brazilije

Vsebina
Brazilska HI organizacija je pripravil partnerstvo z agencijo za avtobusne karte

Brazilska spletna agencija za avtobusne karte, Quero Passagem, je vzpostavila partnerstvo s Hostling International (HI Hostel), največjo in najstarejšo svetovno mrežo hostlov. Sodelovanje omogoča združevanje ponudb spletnih strani, tako je mogoče preko strani www.hihostelbrasil.com.br iskati tudi avtobusne vozovnice za povezave med mesti.



"Med obema sicer različnima storitvenima sektorjema je prišlo do prave sinergije. Ob vsem ostalem pa je tako še več reklamiranja storitev med mladimi. Sporazum je tako odlična priložnost za širitev ponudbe obeh podjetji", razloži direktor podjetja Quero Passagem, Lukasz Gieranczyk. Mnenje računovodje HI Hostel Brazil, Stephana Leuenbergera, pa je, da je partnerstvo nastalo v najboljšem možnem trenutku. »Zaradi visokih cen poletov se tako Brazilci kot tuji turisti vedno pogosteje odločijo za avtobus in ne letalo. V kolikor lahko na isti spletni strani rezervira prenočišče in kupi avtobusno vozovnico, lahko popotnik veliko bolje organizira svoj obisk Brazilije.«




Vključitev iskalnika avtobusnih povezav na spletno stran HI Hostel Brazil bo tako ustvarilo dodatno ponudbo in tudi vir prihodka. »Ocenjujemo, da bo letno prodanih več kot 3000 avtobusnih vozovnic preko nove ponudbe na spletni strani," pravi Lukasz. S prevodom sistema v španščino in angleščino pa bo iskalnih na voljo tudi tujcem.

Sorodni članki

Prijava