Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Spoznajte nove hostle v Braziliji

Vsebina
Udobje, kvaliteta in ugodne cene so glavne značilnosti HI hostlov v Braziliji, kjer jih je že več kot 90. Ta semester so se zvezi HI pridružili še trije, ki so primerni za skupine, družine in posameznike in ponujajo zasebne in skupne sobe.



Severovzhodna Brazilija je ena izmed najbolj zaželenih destinacij s čisto vodo in palmami. Tukaj lahko najdemo kar dva nova hostla – enega, Alagoas Hostel Cruz das Almas, v Maceiu, prestolnici Alagoasa, ki ima 3 zasebne sobe in 3 skupne, kar znese 26 postelj. Za goste je na voljo prostor za žar, viseče mreže in kuhinja. Drugi hostel je Tambaú hostel v mestu João Pessoa, ki ima 3 zasebne sobe in 4 skupne, kar šteje 32 postelj, ponuja pa tudi bazen in kuhinjo.



Hostel Pampulha v kraju Belo Horizonte se nahaja v jugovzhodni Braziliji in je prvi elitni hostel v zvezni državi Minas Gerais. Nahaja se v lepi hiši v prijazni soseski, ima 40 sob, zasebne in skupne sobe, skupno sobo s televizorjem, kuhinjo in zunanji prostor z bazenom, prostorom za žar in s savno. Hostel je okrašen z umetninami lokalnih umetnikov, ki jih lahko obiskovalci kupite.

Gostje s kartico Hostelling International imate popust. Za več informacij obiščite www.hihostelbrasil.com.br.

Informacije:
Naslov: Rua Maria Antonieta Leite, 47 - Praia de Cruz das Almas
Tel: (82) 3026.2390

Naslov: Avenida Monteiro Lobato, 773 - Praia Tambaú
Tel: (83) 3023.7771

Naslov: Rua Argentina, 39 Pampulha.
Tel: (31) 3317.3224

Sorodni članki

Prijava