Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Okno v irsko kulturo in glasbo

Vsebina
Okno v irsko kulturo in glasbo (10. festival Temple Bar Tradfest v Dublinu)

Imate na seznamu mest, ki jih hočete obiskati tudi Dublin? Imate radi irsko tradicionalno glasbo? Potem je Temple Bar Tradfest popolna destinacija za vas! Festival gosti praznovanje irske tradicionalne glasbe in kulture od 28. januarja do 1. februarja 2015. V tem času se odvija preko 200 dogodkov, vključno s koncerti, uličnimi umetniki in pripovedovanjem zgodb na najboljših ulicah in pubih v Dublinu. To je eden izmed največjih in najboljših festivalov irske, folk in keltske glasbe na Irskem. Uživali boste lahko v koncertih skupin in glasbenikov The Levellers, The High Kings, Beoga, The Hard Ground, Care Dillon, The Bad Shepherds in še več.



Tudi pozimi Dublin ne spi – dogajanje se preseli noter, vendar nočno življenje še vedno kliče. Obiščite četrt Temple Bar, kjer se nahajajo galerije, indie gledališča in seveda svetovno znani irski pubi.



Dublin International Hostel je kraj, kjer lahko za odlično ceno prespite med festivalom. Nahaja se le 10 minut od O'Connell Street v mestnem središču in je le 20 minut hoda oddaljen od Temple Bar. Osebje na recepciji je vedno pripravljeno pomagati, v ceno pa je vključen tudi zajtrk v 'cerkveni' jedilnici. Ponujajo tudi brezplačen wi-fi in celo parkirišče. Tukaj lahko kupite tudi vstopnice za dublinske atrakcije s popusti. Skupne sobe so na voljo že za 10€ na osebo, za najboljšo ceno, pa posteljo rezervirajte čim prej.



Če hočete izvedeti več o irski kulturi in uživati na 'craic' (zabava v galščini), je to festival za vas! To zimo potujte v Dublin!

Sorodni članki

Prijava