Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Braziliji

Vsebina
Poznate Goânio? To mesto je dokaz, da je Brazilija več, kot samo lepe plaže. Goiânia je mesto v osrčju Brazilije in glavno mesto zvezne države Goiás. Znano je po velikih sejmih, kot je na primer hipi sejem, največji zunanji sejem v državi. To moderno mesto ponuja več gozdov, parkov, umetnostnih galerij in muzejev. V Goiânii najdemo ogromno narave, rož in vrtov, ki so vsepovsod po mestu. Je eno izmed najbolj kakovostnih mest v Braziliji. Blizu Goiânie lahko najdete brazilsko naravo in izveste več o skrivnostnem biomu Cerrado.
 
 
Brazilsko mesto je dobilo tudi prvi HI hostel. Hostel 7 GYN pripada istim lastnikom, kot Hotel 7BR, ki se nahaja v Brasilii, glavnem mestu Brazilije in je rezultat uspešnih podjetnikov.
 
Hostel 7 GYN mestu predstavlja mednarodne standarde in kvaliteto in ponuja nastanitev na eni izmed najboljših lokacij v soseski Goiânie za ugodno ceno. Hostel je blizu trgovin, restavracij, barov in nočnih klubov in zagotavlja lahek dostop do znanega parka Vaca Brava in do trgovskega središča Goiânie. Gostom hostel nudi tudi velik plavalni bazen, prostor za žar, opremljeno kuhinjo, knjižnico, računalnike, brezplačen internet in parkirišče, bar in ključavnice.
 
 
Hostel ponuja zasebne in skupne sobe in omogoča, da si tako izberete nastanitev, ki vam najbolj ustreza. Hostel je umetniško okrašen in ponuja sproščeno ozračje.
End: Av. T2. Quadra 107, lote 04. Goiânia/GO
(62) 3877-6077

Sorodni članki

Prijava