Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Madridu

Vsebina
Špansko združenje Youth Hostel (REAJ) je v svoje vrste sprejel nov hostel v središču Madrida. Odkrijte prestolnico Španije v hostlu The Hat.



The hat je prvi elitni hostel v Madridu. Primeren je tudi za kralje, saj se nahaja v turističnem središču mesta, na trgu Plaza Major in je le 3 minute hoje oddaljen od Puerte del Sol, Gran Via in La Latine, ki je izhodiščna točka za ogled mesta peš in brez hitenja. Primeren je kot izhodišče za dnevne popotnike, pa tudi za nočne raziskovalce. 

Ponujajo zasebne in skupne sobe za ženske, družine ali skupine. Vse sobe so dobro osvetljene, s klimatsko napravo, večina jih ima tudi zasebno kopalnico, balkon in zelo hiter brezžični internet. V hostlu vedo, kako pomemben je zajtrk za popotnike. The Hat je tudi prvi hostel, ki uporablja energijo biomase.



Že sama stavba je zanimivost v Madridu. Ima velike skupne prostore, kot so veža, posebna jama in enega izmed najboljših lokalov na strehi v mestu. Skozi dan se lahko sončite na terasi. Hostel je odprt 24 ur na dan in ponuja vrsto ogledov, najem koles in ambasadorje, ki vam bodo pomagali izkoristiti nočno življenje mesta.



Cilj hostla je, da se v vseh aktivnostih združijo popotniki in domačini. Na voljo so kulturni, glasbeni in umetniški dogodki, kjer lahko popotniki spoznajo pravi Madrid.




Zaradi teh podjetij špansko združenje Youth Hostel (REAJ) iz dneva v dan raste in popotnikom  ponuja že kar 260 hostlov v Španiji, ki pokrivajo glavne turistične kraje in omogočajo popotnikom, da izkusijo kulturne, pustolovske, športne in okoljske aktivnosti.

Recite HI svetu in HI Španiji!

Sorodni članki

Prijava