Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obiščite Avstralija

Vsebina

Alice Springs

Nekateri pravijo, da je srce Avstralije. Prav v središču srednje Avstralije, v središču ničesar, je Alice Springs oaza v rdeči puščavi. Je pravtako kraj, kjer je Peter Finch končno osvojil Virginio McKenna, v filmu „A town like Alice“, iz leta 1956.

Alice Springs Pioneer YHA je idealna lokacija za raziskovanje mesta. Zgrajena je med zidovi nekdanjega Outdoor Picture gledališča v centru mesta, kjer je čutiti edinstveno atmosfero tega kraja in zgradbe.

Darwin

Darwin je mesto, ki je premagalo že mnogo nevšečnosti. 1942, med 2. svetovno vojno, so Japonci na Darwin vrgli več bomb, kot pa jih je bilo vrženih na Pearl Harbour. Na božični večer leta 1974, je zaradi uničevalnega ciklona Tracy več kot 20.000 od skupno 49.000 prebivalcev ostalo brez doma.

Danes je Darwin eno izmed bolj modernih in multikulturnih mest. Obiščite Darwin YHA, ki se nahaja v središču mestnega utripa. Ima lastni bar, ki se odpira na ulico Mitchell in  je v središču dogajanja.
Informatorji v hostlu lahko na vašo željo organizirajo izlete po in okoli Darwina.
Izkoristite čas in raziščite še otočje Tiwi, Kakadu nacionalni park, ki se razteza v Arnhem Land Aboriginal rezervatu.

Pravijo, da avstralskega Teritorija ne pozabiš in da nikoli, nikoli ne boste zvedeli, če nikoli, nikoli ne boste odpotovali. Zato pridite sem in obiščite Avstralijo!

YHA / Hi člani prihranijo najmanj do 10 % v YHA hostlih po Avstraliji.
Za več informacij odtipkajte www.yha.com.au .

Sorodni članki

Prijava