Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

HI Hostel Roma v Curitibi

Vsebina
Curitoba je eno izmed mest, ki jih preprosto morate obiskati, če se nahajate v južni Braziliji. Je glavno mesto zvezne države Paraná. Mesto je znano po okolju prijaznem in multikulturnem načinu življenja. 


V mestu lahko obiščete velike, čudovite parke, muzeje in se popeljete z vlakom podjetja Serra Verde Express, ki vas popelje skozi gorovje Serra do Mar Paranaense. Na tem triurnem izletu do očarljivega mesta Morretes boste lahko uživali ob čudovitem deževnem gozdu. Je preprosto prelep in vreden ogleda. Imetniki kartice HI boste ob nakupu vstopnice prejeli popust.


Hostel Roma je prvi hotel v mestu Curitiba, zato se hostel nahaja v zgodovinski zgradbi, ki predstavlja pomembno fazo v razvoju in zgodovini mesta. Ko je bil hotel spremenjen v hostel, sta se srečali preteklost in sedanjost in danes HI Roma sprejema popotnike iz vsega sveta. Nedavno je bil prenovljen in ponuja vse kvalitete združenja Hostelling International za svoje goste. Elegantna stavba ima zaseben vrt, kjer se lahko sprostite na verandi ali se družite z ostalimi gosti. Hostel Roma je znan tudi po odličnem brezplačnem zajtrku in ohranjanju mnogih zgodovinskih značilnosti na stavbi. Ima odlično lokacijo v središču mesta in s tem ponuja lahek dostop do slikovitega izleta z vlakom Serra Verde Express. Spletna stran: http://hostelroma.com.br/









Sorodni članki

Prijava