Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nova spletna stran belgijskih hostlov

Vsebina
Youth Hostli Belgija imajo novo spletno stran. Cilj je ponuditi mlajšo in privlačnejšo spletno stran. Spletno stran s privlačnimi fotografijami, kjer bodo informacije bolj dostopne. 



Velike spremembe so: 
- Novi zavihki, kot so skupine, sobe za sestanke, dogodki, gostinske storitve in službe. Ponujajo bolj jasen dostop do informacij. Uporabniki lahko lažje in bolj jasno dostopajo do informacij, ki jih potrebujejo ali želijo.
- Vključitev bloga v spletno stran. Omogoča boljši pregled nad dogodki, ki jih organizirajo v posameznem youth hostlu v organizaciji. Blog je prej bil objavljen na drugi strani, zato nova spletna stran združuje dve spletni strani.
- Uporaba takšnega dizajna spletne strani nam omogoča, da ponujamo uporabno spletno stran tudi za uporabnike pametnih telefonov. Tehnologija ponuja računalnikom, tablicam in pametnim telefonom prilagojeno spletno stran za lahek dostop do informacij.



Uporaba povezav v družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter ali na drugih spletnih straneh, kot sta Flickr in Youtube naredita spletno stran prav tako bolj privlačno in pregledno.

Nova spletna stran je uporabniku prijaznejša in ponuja boljšo izkušnjo. Privlačnost spletne strani se bolje ujema z vrednotami Hostelling International. Ta nova spletna stran je na voljo na www.lesaubergesdejeunesse.be. Vse, kar morate storiti zdaj je klikniti na povezavo in jo preveriti tudi sami.

Sorodni članki

Prijava