Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Bungalow Bay Koala Village YHA

Vsebina

Bungalow Bay YHA je zmagovalec avstalskega turističnega združenja. Nagrada za najbojšo popotniško nastanitev, za edini kraj, kjer lahko prenočite s koalo in krokodilom.

Canberra- Bungalow Bay Koala Village YHA je bil leta 2007, s strani avstalskega zduženja, odlikovan za edinstvene in visokokakovostne nastanitve ter ponudbo, vključno s tamkajšnjo divjino, polno avstralskega živalstva ( kače, koale, krokodili ).

YHA, ki se nahaja na prelepem otoku Magnetic, blizu obale Townsville-a, se bohoti z nastanitvami in aktivnostmi, ki prav vsakemu gostu zagotavljajo izjemno otoško pustolovščino.

Bungalow Bay Village YHA je že večkrat nagrajen hostel in ponuja vse, od azijske do indijske kuhinje, bara na prostem, nenevado nočno atmosfero, zunanja ležišča na mrežah ter bazenski kompleks za leno poležavanje na soncu.

Hostel ponuja nastanitve v privatnih A-bungalovih, ki se nahajajo neposredno ob divjem nacionalnem parku. Magnetic Koala Express YHA začetni paket, za 99$ AUD, vključuje povratno vozovnico za trajekt do otoka Magnetic, povratno avtobusno vozovnico do Bungalow Bay YHA, 2 nočitvi v večposteljnih sobah, vstopnico v divji nacionalni park koal ter 2 spominski fotografiji.

Ni samo YHA tisti, ki si je prislužil nagrado za najboljšo popotniško nastanitev, temveč tudi nadaljni štirje YHA-ji: Railway Sqare iz Sydneya, Melbourne Metro YHA iz Victorie, Lakeside Manor YHA iz južne Avstralije ter Perth City YHA iz zahodne Avstralije.

Railway Sqare YHA v Sydneyu ponuja izjemno izkušnjo z nastanitvijo v predelanih vagonih, ki se nahajajo na kolodvoru, na nekdanjem peronu Zero (nič). Zgradba tik ob kolodvoru je staro, zgodovinsko skladišče iz leta 1940, ki sedaj služi kot moderna nastanitvena možnost.

Perth City YHA je postavljen v renovirano, stilsko in nadgrajeno art deco zgradbo iz 1940-ih let in se nahaja v centru mesta. Lokacija je primerna za goste, ki imajo radi utrip mesta in bi si želeli raziskati Perth. Kvaliteta in lokacija Perth City YHA je dvignila nastanitveno normo.

Melbourne Metro YHA je najmodernejši hostel in je vodilni v varstu okolja, saj uporablja varčne prhe, pipe in sanitarije ter vročo vodo iz solarnih celic. Melbourne Metro pa na svoji strehi ponuja tudi WiFi internet, kavarno ter žar, s pogledom na celotno mesto.

Lakeside Manor YHA je spomeniško zaščiten, restavriran dvorec iz peščenjaka, iz leta 1880, in se nahaja v Robe-u v južni Avstraliji. Vgnezden med dve jezeri nudi večposteljne sobe, družinske ali privatne nastanitve ter sproščeno, vendar nepozabno izkušnjo.

Za več informacij o YHA članstvu ter hostlih obiščite www.yha.com.au .

Sorodni članki

Prijava