Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Happy Hostel

Vsebina

Happy Hostel (ki se je odprl leta 2009) je družinsko podjetje, čigar namen je zagotoviti izvrstno ponudbo po nizkih cenah.

Nahaja se v centru Bukarešte, le pet minut od Piate Unirii. Happy Hostel ima v soseski velik park “ Tineretului” kjer si lahko oddahnete, ali uživate v odličnem kosilu ob robu jezera, kjer se lahko tudi vozite s čolničkom. Kar štiri restavracije v neposredni bližini hostla vam bodo nudile tradicionalne romunske jedi.

 
Če vas zanima zgodovina, je pokopališče z našimi junaki iz revolucije leta 1989 le deset minut hoje stran. Prav tako je v bližini tudi mavzolej v spomin komunističnim herojem (iz leta 1963)m ki meri v višino kar 48 metrov. Vas zanima, kako pa so tedaj živeli navadni ljudje? Obiščite Happy Hostel in povedali vam bomo! Palača parlamenta je druga zgradba, ki jo je moč videti z Lune in je manj kot pol ure oddaljena od hostla.

Če želite videti mali Pariz (kakor so leta 1930 imenovali Bukareško) se popeljite s podzemno železnico (od postaje Tineretului do postaje Unirea – takoj naslednja postaja) in že boste v starem centru! Tudi ostala sredstva javnega prevoza so blizu, tako da si boste lahko ogledali mnogo muzejev.

V Happy hostlu smo tu le za vas! Želimo vam pomagati pri spoznavanju Bukarešte, ali Romunije nasploh, zato pridite in nas obiščite.

Da pa boste imeli dovolj moči za oglede, začenjamo dan ob 7:30 s telovadbo v parku (z našim lastnim trenerjem), vendar le po en teden v mesecu (zato preverite vnaprej).

Stopite v stik z nami:
32 Drumea Radulescu
Bucharest, Romania
Tel. : +40 7696 42779
happyhostel@ymail.com
www.youthhappyhostel.com

Sorodni članki

Prijava