Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prvi elitni HI Hostel v Braziliji

Vsebina
Porto Alegre je eno najpomembnejših mest v Braziliji, saj je glavno mesto zvezne države Rio Grande do Sul, ki je zelo tradicionalna regija z unikatno kulturo. Porto Alegre ima bogato zgodovino in ima strateško lokacijo, saj je odlična izhodiščna točka za obisk drugih zveznih držav v Mercosulu. Tukaj lahko izkusite tradicionalno kulturo Gaucho z njihovo glasbo, kulinariko, plesi, oblekami, načini govora in še in še.
 
 
V mestu poteka tudi turistična linija prevozov, ki obide vse glavne turistične zanimivosti in lahko vaš ogled močno olajša. Nočno življenje je tukaj precej živahno, zato se pripravite na uživanje raznolikega razvedrila med vašim obiskom. Porto Alegro je tudi odlično izhodišče za potovanje po ostali zvezni državi. 
   
Elitni hostel Porto Alegre Hostel Boutique je prvi elitni hostel zveze Hostelling International v Braziliji. Kombinacija unikatnega arhitektskega dizajna, ki se nahaja v zgodovinski zgradbi ter koncept »poceni in šik« je to, kar daje hostlu identiteto. Ponuja odlično nastanitev v vseh sobah, lastniki pa so v okolje vključili svoje izkušnje s spominki in utrinki iz njihovih potovanj, kar daje hostlu unikatno atmosfero. Hostel vključuje tudi elemente, ki ponazarjajo Porto Alegro in njegovo kulturo. Porto Alegro ima svoj prostor za zbirko, ki ponazarja kulturno in turistično regijo zvezne države Rio Grande do Sul.
 
 
 
 
Sobo za zajtrk so preuredili v bistro, popoldan in ponoči pa je ta prostor kavarna. Bistro je popoln kraj za deljenje izkušenj med gosti in domačini, vedno predvaja dobro glasbo mednarodnih in brazilskih glasbenikov, strežejo pa lokalno hrano. Med drugim hostel ponuja tudi brezplačne oglede soseske zjutraj, popoldan pa oglede zgodovinskega središča mesta Porto Alegre.
 
 
Rua São Carlos, 545, Porto Alegre/RS 
(51)3228-3802
Spletna stran: www.hostel.tur.br

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava