Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostli v Angliji in Walesu

Vsebina
Pet najboljših pomladnih hostlov v Angliji in Walesu
 
Si želite pobrati pajčevino iz kovčkov in preživeti pomladne počitnice v Angliji ali Walesu? Če hrepenite po dramatičnih valižanskih gorah ali po enem izmed britanskih rastočih mest, imamo hostel za vas! Oglejte si našo izbiro top hostlov in nekaj najboljših stvari, ki jih lahko počnete na teh vznemirljivih lokacijah.
 
 
YHA Beer – obalna nastanitev
YHA Beer je majhen delček nebes – obrtniški hostel, ki se nahaja le nekaj minut stran od slikovite obalne vasice. Nahajali se boste na jurski obali, zato bodo lovci na fosile vedno našli nekaj za početi. Da ne bomo omenjali čudovite plaže v Devonu, ki jo z lahkoto dosežete tudi peš. Sprehodite se po jugozahodni obalni poti, opazujte spektakularne geološke značilnosti ali preživite dan z zabavanjem na tradicionalni leseni ladji. Če vam je všeč križarjenje po zalivu ali lovljenje skuš iz plaže, se boste na to prelepo plažo vrnili vsako leto. 
 
 
YHA Hawkshead – nastanitev na deželi
Le kje še lahko uživate v miru, veslanju in v čudovitem razgledu na jezero Esthwaite iz vaše spalnice? Raziskujte znano jezersko pokrajino in si poiščite nastanitev v YHA Hawkshead – prenovljenem hostlu v regentskem stilu z veliko šarma. Kaj pa dan za Geocaching na ozemlju hostla ali plavanja v naših bližnjih jezerih? Tarn Hows je le deset minut vožnje stran in je obkrožen z gozdovi in čudovitimi pogledi na jezera. Če bi se radi zabavali v narodnem parku, ima naš pub maja fantastični festival glasbe in piva.
 
 
YHA Snowdon Pen-y-Pass – gorska nastanitev
Naš svetovno znan hostel YHA Snowdon Pen-y-Pass se nahaja 300 metrov nad morjem in je odlično izhodišče za valižanske pustolovščine. Seveda je na našem pragu tudi mogočna gora Snowdon, ki jo lahko osvojite iz različnih krajev. Hostel gosti veliko planincev in ima odlično lokacijo za Zip World – dom prvega evropskega zipline-a za štiri osebe in visoke hitrosti. Če pa so bolj za vas vodni športi, lahko obiščete Surf Snowdonia. To je revolucionarna surferska laguna, ki vam omogoča supanje in surfanje brez morja. 
 
 
YHA Manorbier – taborniška nastanitev
S senzacionalnimi pogledi na morje in kampom vaših sanj je YHA Manorbier idealen za raziskovanje tega slikovitega konca Pembrokshira. Prelepe plaže so na vašem pragu, pa tudi novi objekti za tabornike in veliko družinam prijaznim znamenitostim v bližini. Od tukaj se lahko sprehodite do prelepega obmorskega mesta Tenby ali se podate na obalno pot Pembrokeshire, ki teče mimo nas. Če imate radi valižanske gradove, imamo tri, ki jih lahko zlahka dosežete. Sprehodite se do grada Manorbier ali se podate do letnih dogodkov grada Pembroke ali Carew.
 
 
YHA Bristol – mestna nastanitev
Imate radi vrvež in razburjenje rastočega mesta? YHA Bristol se nahaja v prenovljeni bivši peščeni hiši na zavidljivi lokaciji ob kanalu. V mestu Bristol se to pomlad veliko dogaja – delavnice, kuharske opazovalnice na festivalu Bristol Food Connections, za navdušene pohodnike pa je tukaj Bristol Walk Fest. Naš hostel je tako hip kot mesto, tukaj boste našli lonec kultur in zabavnih dogodkov. Sprostite se na soncu v naši kavarni ob pristanišču ali na recepciji povprašajte za najljubše bare, klube in restavracije.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava