Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Švicarski Youth-Hostli na Gurten Music Festivalu v Berne-ju!

Vsebina

Gurten Music FestivaluŠtirje dnevi blata, dežja, mraza in živahnega vzdušja z odličnimi nastopi zvenečih imen, kot so: Franz Ferdinand, Royksopp, Razorlight, Oasis, Travis in King of Leon, če jih naštejemo le nekaj. Tako bi lahko na kratko povzeli Gurten Festival 2009.  

Že peto leto zapored so Švicarski Youth-Hostli sponzorirali prostor za kampiranje ‘Sleepingzone’, na festivalu in s tem naredili največji hostel na svetu (za dobo teh štirih dni). 

Gurten Music FestivaluSredi kampa so imeli letošnji obiskovalci družaben prostor, kjer so si lahko odpočili na ogromnem vzglavniku, srečali ljudi, igrali namizni nogomet, ali pa sodelovali v raznih dejavnostih, ki jih je organizirala Švicarska Youth-Hostel organizacija. Prvih 500 prijavljenih na recepciji Gurten Music Festivaluhostla, so dobili tudi brezplačno člansko izkaznico YHA za eno leto. Obiskovalci festivala so lahko tudi sodelovali v tekmovanju. Vsaka oseba je dobila zapestnico s številko, katere cilj je bil najti osebo nasprotnega spola z odgovarjajočo številko. Skupno je 10 ljudi našlo par svoje številke in tako dobilo nagradno nočitev v Švicarskih Youth-Hostlih (izkoristiti ga s svojo »partnersko številko« ni pogoj, za koriščenje nagrade).

Še niste bili na Gurten Music Festivalu? Mi bomo tam tudi prihodnje leto in prav radi bi tam videli tudi vas!

Za več informacij in utrinke s festivala se obrnite na:
Swiss Youth Hostels
Nicole Meier
Product Development, Digital Marketing & International Relations
+41 (0)44 360 14 28
n.meier@youthhostel.ch 
www.youthhostel.ch

Sorodni članki

Prijava