Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Rezervacije za nov YHA Sydney Harbour

Vsebina

YHA Sydney HarbourSedaj je mogoče pričeti z rezervacijami za nov hostel Sydney Harbour, ki se odpre novembra in ponuja visoko kvalitetno in cenovno ugodno nastanitev s prekrasnim pogledom na pristanišče mesta Sydney, po le $42.00.

Rezervacije sprejemamo za od 18. decembra 2009 naprej, na www.yha.com.au za zgodnejše datume pa bomo rezervacije objavili v prihodnjih tednih.

Lociran v srcu zgodovinskega predela Sydneya – The Rocks – ponuja Sydney Harbour YHA zakonske, dvoposteljne, družinske ali skupne sobe (s 4-6 ležišč), ki imajo vsaka lastno kopalnico, nekatere pa tudi pogled na znamenito opero.

Sydney Harbour YHAStandardna cena je $42.00 na osebo na noč, v sobi za 6 oseb, ali pa od $159.00 na sobo (s pogledom na pristanišče) na noč, za sobo za dve osebi. Člani YHA lahko privarčujejo vsaj 10%.

“Sydney Harbour YHA omogoča nočitve v zelo zaželenem predelu Sydneya dostopne vsem. Raznolikost ponudbe nočišč je idealna za popotnike, ki iščejo udobje in ugodje, kakor tudi za družine, ” pravi Mandy Monk, evropski zastopnik za YHA Australia.

Draga strešna terasa, s katere pogled seže od mostu Harbour Bridge pa do potniškega terminala Circular Quay na drugi strani, je odličen prostor za goste, da se sprostijo in spoznavajo drug drugega.

Sydney Harbour YHAInovativna oprema sob vključuje individualne omarice na ključ s polnilcem za telefon, IPOD ali fotoaparat in klimatsko napravo, ki se samodejno ugasne, kadar gost odpre okno. Poslopje vključuje najmodernejše opremljeno spletno kavarno, samopostrežno kuhinjo in jedilnico, prostore čistilnice, garderobne omarice, kolesarnico, sprejemne prostore, informativno pisarno in trgovino na drobno.

Mesta četrt The Rocks ima ogromno muzejev, restavracij, nakupovalnih središč in tržnico ob koncu tednov. Večina znamenitosti Sydneya (kot sopotniški terminal Circular Quay, Sydneyska operna hiša, BridgeClimb, Sydneysko gledališče in muzej sodobne umetnosti) so oddaljeni le za razdaljo sprehoda.

Sydney Harbour YHA ima v okolici dostop do javnega prometa (avtobusne in železniške postaje). Prav tako pa je organiziran prevoz med hostlom in letališčem.

Sydney Harbour YHAPostavljen med ulicama Cumberland in Gloucester, se hostel nahaja na področju, kjer so bile prve evropske naselbine v Avstraliji. Ostanki hiš, pubov in poti, kakor tudi predmeti iz časov Prve flote so bili najdeni med arheološkimi izkopavanji in so postali del opreme hostla.

Sydney Harbour je deveti nastanitveni objekt zveze YHA, ki ima prav tako še tri hostle ob plaži, dva oddaljena hostla v avstralski divjini in udoben hostel v mestecu Glebe, kakor tudi še dva objekta v osrednjem Sydneyu, ki sta prejela nagrade.

Več informacij najdete na www.yha.com.au .

Sorodni članki

Prijava