Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pod malteškim morjem

Če pogledate na kateri koli seznam najboljših potapljaških točk na svetu, boste na njem zagotovo našli Malto in Gozo. In za to je veliko razlogov.  Prvič, Malta ima strateško lokacijo in dobro vreme, kar pomeni, da je toplo, voda je čista in mirna, vidljivost je dobra, še posebej v poletnih mesecih.

Vsebina
 
 
Čeprav najbrž ne boste videli morskih psov, boste zagotovo videli veliko orad, morske peteline, barakude, skate, murene, hobotnice, papagajevke, lignje, sipe in druge. Zaliv Anchor Bay, kjer je bil posnet muzikal Popeye Musical z Robinom Williams in slavna malteška Modra laguna, sta odlični točki za ogled morskega življenja.
 
Kar pa potapljače v Malto in Gozo najbolj privlači, je veliko podvodnih razbitin, ki so razpršene po vsem otoku.  To otočje je znano po razbitinah Rozi MV, razbitini P29 (razbitini nemške patruljne ladje), razbitini Blenheim Bomber (britanskem bombniku iz druge svetovne vojne), razbitinah Um el Faroud in HMS Maori.
 
Naslednja glavna atrakcija malteškh vod je dramatična podvodna pokrajina.  Veliko je podvodnih jam in zanimivih formacij, kar naredi malteške potapljaške točke najboljše na svetu.  Če ste na Malti, se prepričajte o podvodnih lepotah Malte in se podajte v Modro luknjo ali k azurnemu oknu.
 
NSTS Campus Residence in NSTS Hibernia Hostel ponujata cenovno ugodno nastanitev v središču, oba hostla pa imata partnerstvo z lokalnimi potapljaškimi podjetji in ponujata odlično potapljaško izkušnjo.  Zakaj ne bi na počitnicah obiskali obe Malti – podvodno in kopensko? 
 
Za več informacij nas kontaktirajte na +356 25588000 ali na salesint@nsts.org.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava