Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ostanite v stiku s svojimi prijatelji

Vsebina
Preživljanje časa s svojimi bližnjimi in ustvarjanje skupnih spominov je gotovo na vrhu lestvice pomembnih stvar vsakega izmed nas. Zato to poletje odpeljite svojo družino na lepše. Ponujamo vam skupinske hostle, ki ugodijo vsem vašim potrebam širom sveta in vam zagotavljajo obilico kvalitetno preživetega časa. Ali pa se na dogodivščino podajte s prijatelji. HI gropus vam za počitnice polne avantur in smeha ponuja hostle vseh velikosti in oblik na vseh lokacijah.


Tukaj je samo nekaj primerov …
 
Ustvarjajte spomine z družino
Santorini – izkusite lepoto Santorinija in uživajte v mešanici morske modrine in belih, rdečih ter črnih peščenih plaž. Popeljite celotno družino na raziskovanje osupljivega otoka, polnega ostankov starih tržnic, term in templjev, ki vas bodo navdušili. Santorini je otok za učenje in sprostitev, ki mu ni para in kjer lahko kvalitetno preživite čas s svojo družino ter ustvarjate skupne spomine.

Obiščite Grčijo


Dubrovnik -  Mesto z naravno čudovito lego, ki se lahko pohvali z neverjetno zbirko arhitekturnih čudes, ki združujejo gotske, renesančne in baročne elemente. In seveda z dostopom do morja in temu pripadajočimi plažami, kjer je veliko priložnosti za kvalitetno preživljanje družinskega časa, za klepet, nova odkritja in sprostitev.

Nadalje odkrijte Hrvaško


Ostanite povezani s prijatelji
Bondi Beach – Ob obisku dežele »tam spodaj« poskrbite, da se boste naužili sonca, peska in surfanja, ob tem pa se družili z ostalimi postavnimi obiskovalci in surferji na plaza Bondi Beach. Najznamenitejša plaža v Sydneyu je popoln kotiček za učenje surfanja in odkrivanje sproščenega življenja na plaži ali preprosto za sprostitev in klepet. V poletnih mesecih je na plaži tudi kino na prostem, ki je enkratna priložnost za druženje s prijatelji in spoznavanje novih ljudi.

Čudovita destinacija za počitnice s prijatelji. 
 
Kaj pa če bi skočili še na  Novo Zelandijo ...
 

Biarritz – Obiščite modno obmorsko mestece Biarritz in se skupaj s prijatelji vključite v še eno destinacijo surferske kulture. Če pa se ne marate igrati z valovi nikar ne skrbite, obmorski Biarritz vam ponuja veliko peščenih plaž, kjer lahko poudarite svoj ten, mestno središče pa vam ponuja veliko izbiro kavarn, restavracij in trgovin, kjer vam in vašim prijateljem zagotovo ne bo dolgčas.
 
Če pa morje ni za vas, preverite ponudbo v  Franciji ...

Sorodni članki

Prijava