Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Tretja noč brezplačno at Scotland's hostels

Vsebina

SYHA Hostelling Scotland potrjuje, da je pričel s ponudbo ‘Tretja noč brezplačno’, s katero želi spodbuditi goste, da se dalj časa zadržijo severno od meje.

Največja škotska hostelling zveza upa, da bo ta cenovno ugodna ponudba pritegnila predvsem nove hostlerje z omejenim proračunom, ki se letos odpravljajo na Škotsko. Ti dogodki sovpadajo z novico, da so prizadete povprečne cene hotelskih sob na Škotskem, kar se pozna na turistični ponudbi, katere cilj je cenovna dostopnost.

YH Aviemore SYHA Hostelling Scotland ponuja tri nočitve po ceni dveh, v večih svojih hostlih na ključnih lokacijah po Škotski in sicer med novembrom in februarjem (z izjemo novega leta).

Ta ponudba omogoča gostom krajši oddih na ekskluzivnih lokacijah kot so: Aviemore, Glen Nevis in Edinburgh; po cenah, ki se gibljejo med £28 za posteljo in £60 za zasebno sobo, in to za tri noči.

Louise Nowell, vodja marketinga, pravi: »Zima je razburljiv letni čas na Škotskem, saj ponuja zimske športne aktivnosti v Aviemore, izjemne pohode na Ben Nevis, ter odlične božične nakupe povezane z nočnim življenjem v mestih Glasgow in Edinburgh (če jih naštejemo le nekaj).

Edinburgh Central"Ob možnosti zasebnih sob, apartmajev in toplih zajtrkov v večini hostlov, je ponudba primerna tako za pare, skupine, ali celo družine."

SYHA Hostelling Scotland se zavzema za nizko ceno in visoko kvaliteto ponudbe na Škotskem.

 
Zavzema se tudi za promocijo socialnih, ekoloških in izobraževalnih prednosti hostelinga, namenjenih tako družinam, upokojencem, parom, ali skupinam prijateljev.

Sorodni članki

Prijava