Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Raziskovalec Pat Falvey preizkuša nove dejavnosti

Vsebina

Ekološka pustolovščina IRSKA in ÓIGE pomenita začetek različnih dejavnosti v mednarodnem hostlu KILLARNEY.
 
Pat Falvey, svetovno priznan pustolovec in raziskovalec, je obiskal Youth Hostel Killarney v ponedeljek 7. septembra 2009, da bi proslavil začetek novih aktivnosti imenovanih An Óige and EcoAdventure Ireland.  
 
Pat Falvey Programi vključujejo geografsko in biološko delo na terenu, dneve večih dejavnosti in posebne pakete, ki so zlasti primerni za šolske skupine ali mladinske skupine.
 
Dejavnosti vključujejo orientacijo, gorsko kolesarstvo, preživetje v divjini, streljanje, hribolazništvo, nočni pohodi, poligon z vrvmi in cel niz ekipnih iger in sicer ob namestitvi v prekrasnem hostlu iz 18. stoletja.
 
Youth Hostel KillarneyNa govoru ob začetku je Pat Falvey dejal: “Poslopja Killarney International Hostel ponujajo odlično priložnost za mlade z Irske, da uživajo v naravi, razvijejo svojo samozavest in premagajo strahove, med tem ko uživajo. Spodbudil bi učitelje in voditelje mladinskih skupin, da svoje varovance pripeljejo sem, kjer se neguje vzdušje pustolovščin in ponuja izobraževanje o naravi. Ne dvomim, da se bodo mnoga pustolovska življenja, kakor je moje, pričela prav v tem okolju!”
 
KillarneyUstanovitelj EcoAdventure Ireland, Kevin Davy, je dodal: “V veselje nam je, da imamo pri An Óige veliko raznolikih dejavnosti, ki jih v Killarneyju lahko ponudimo. Podobne programe smo izvajali že v prenovljenem hostlu, s petimi zvezdicami, v Knockree pri Enniskerry, County Wicklow. Prav odziv udeležencev tistih dejavnosti nas je spodbudil, da smo se projekta lotili tudi v Killarneyu. Ob vseh eno- ali več-dnevnih dejavnostih, lahko pripravimo tudi specifične programe, ki ustrezajo posameznim skupinam. V srcu našega programa je venomer izobraževanje, saj so naši programi v naravi povsem usklajeni s šolskimi učnimi načrti. Želimo spodbuditi mlade, da bi cenili naravo, ter se veselili in sprostili med tem, ko se kaj naučijo.”
 
Hostel ima pogled na gorovja, ki obdajajo narodni park Killarney. Tejavnosti se dogajajo v gozdovih, ki obdajajo hostel, kakor tudi ob bližnji reki Loe. 
 
KillarneyHostel, ki bo odprt vse leto, lahko sprejme 150 gostov, v zasebnih, dvoposteljnih ali skupinskih sobah, prav tako pa ponuja tudi vse obroke. Tudi higiena je na visokem nivoju z umivalniki za roke v vseh skupinskih prostorih. Enodnevni programi se prično s ceno €30 po osebi in prenočitveni od €60 po osebi.
 
Tudi Elaine Moore je spregovorila o novih dejavnostih:” Veseli smo, da lahko to raznolikost dejavnosti pripeljemo v prostore in okolico hostla Killarney. Trenutno imamo 28 hostlov v naši verigi in naša filozofija je preprosta – pomagati vsem, zlasti pa mladim, da negujejo ljubezen in spoštovanje narave, med tem ko uživajo v cenovno ugodni namestitvi na visokem nivoju. An Óige se prilagaja tržišču in ponuja ne le izjemne prostore v hostlu, temveč tudi celo paleto dejavnosti na prostem. Upamo, da bomo lahko v bližnji prihodnosti nadgradili tudi ponudbo ostalih hostlov.”
 
Za več informacij obiščite
www.ecoadventureireland.ie ali www.anoige.ie ali e-mail info@ecoadventureireland.ie.

Sorodni članki

Prijava