Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Velik zimski popust ob nočitvah na Malti!

Vsebina

NSTS Campus Residence in Hostel je zasnovan zlasti za študente in mladino, ki išče cenovno ugodno nastanitev z vsemi pripadajočimi prostori. Mlado in pristno okolje daje poseben študentski pridih in vabi vse, ki želijo spoznati ljudi s celega sveta. Pred kratkim se je objekta prijelo ime ‘International Students’ Residence’ saj je postal vozlišče dejavnosti mednarodnih univerzitetnih študentov, ki obiskujejo Malto in so tukaj tudi za semester ali dva, ter študirajo na Univerzi Malte.

Nahaja se na meji Gzira/Msida in se drži športnega kompleksa Univerze Malta. Le malce stran je priljubljeni skate park. Atletska steza in nogometno igrišče sta tudi v neposredni bližini, kar omogoča, da so tako študentje kot gosti športno aktivni. V toplih mesecih se lahko poslužujete tudi odprtega bazena, kjer se lahko sprostite in zabavate po vseh ostalih dejavnostih.

 
Hostel je oddaljen le nekaj minut vožnje z avtobusom od prestolnice Vallette, nakupovalno-turističnega mesta Slieme in St. Juliansa, centra nočnega življenja in zabave na Malti.

Sproščeno vzdušje med zaposlenimi in nastanjenimi je ena izmed prioritet kampusa. Naše vodilo je 'Gosti so prvi' in ga neprestano skušamo tudi dokazovati.

Objekt je bil zgrajen pred malo manj kot 40 leti in ima dvosobne apartmaje. Apartma ima prostorno sprejemnico/jedilnico/kuhinjico s prostornim balkonom, ki gleda na univerzitetni športni center, ali na bazen. Vsaka soba se samostojno zaklepa in ima do štiri postelje na nadstropja.

Med 1. novembrom 2009 in 1. marcem 2010 so na voljo posebni popusti (do 40%). Cene v tem časovnem terminu se gibljejo od 7,60€ na noč navzgor.

Za več informacij povprašajte Ivano, na itasi@nsts.org .

Sorodni članki

Prijava