Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

HI Winnipeg Downtowner

Najnovejši kanadski hostel, v Winnipeg-u, mestu sredi Kanade

Nov Winnipeg HI hostel, Downtowner, se nahaja v dinamičnem Exchange okrožju. 120-sobni hostel ponuja prostorne sobe, restavracijo ter bar v skupnem delu hostla. Novost sta LO pub in galerija, saj za goste in prebivalce mesta ponujata vrsto lokalno varjenih piv. Preizkušate jih lahko, medtem ko poslušate lokalne glasbenike ali občudujete umetniška dela lokatnih umetnikov.

Vsebina

Downtowner od svoje otvoritve naprej dobiva same pozitivne kritike. Zgradba je še vedno “umetnina v izdelavi”, saj je v prihodnosti načrtovanih še več obnovitvenih faz. Dve, od skupno treh nadstropij zgradbe, sta prenovljeni tako v večsobne, kot tudi privatne sobe s kopalnico. S privatnimi ležišči sledi Downtowner novim trendom.
 
Vodja hostla, Sarah Albanese, priporoča ogled nagrajenega Manitoba muzeja, Osbourne Village-vasi, ki ponuja mešanico kultur s svojimi trgovinicami ter restavracijami ter izjemnimi festivali, ki se vrstijo čez vse leto: Winnipeg Folk festival, Festival des Voyageurs ( festival popotnikov ), Fringe festival je festival narodnih noš ter Winnipeg-ov Jazz festival.

Zraven naših znamenitosti, je Winnipeg znan tudi kot izhodiščna točka. Z letalom ali vlakom si lahko v Churchill-u ogledate divje severne medvede ter Manitobo v Hudson Bay-u, ki leži kakih 1700 km bolj severno.

Hostel se nahaja prav v centru mesta Winnipeg in je blizu vseh mestnih znamenitosti. Cena za posteljo je $ 29 na noč.

Ko potujete po Kanadi, ne pozabite, da imajo tako IYHF, kot tudi SYHA člani, 25 % popust pri Greyhound Canada. Več informacij lahko dobite na www.greyhound.ca.

Sorodni članki

Prijava