Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Sofia v Tamperi je finski hostel leta 2010

Vsebina

Hostel Sofia v Tamperi

Hostel Sofia, ki se nahaja v centru Tampere, je prejel nagrado za finski hostel leta 2010. Odbor HI Finland je izbral zmagovalca izmed 65 hostlov HI Finland.

Odbor je navedel več razlogov za izbiro hostla Sofia. ”Odbor je bil zlasti pozoren na sposobnost sodelovanje hostla Sofia in HI Finland; ponudbe s strani HI Finland je izkoristil kar v največji meri in dokazano je to hostel na visokem nivoju ponudbe nastanitve,” je rekel generalni sekretar HI Finland Ari J. Aalto.

Hostel Sofia v TamperiPrav tako je bil odbor pozoren tudi na odzive uporabnikov storitev, ki so v veliki meri hvalili čistost hostla in prijaznost osebja. Hostel Sofia je dostopen vsem uporabnikom in zanj je mogoče prijaviti rezervacije tudi preko spleta na hihostels.com.
 
Hostel Sofia je obratoval pod imenom Hostel Tampereen NNKY in je bil odprt le preko poletja. S hostlom še vedno upravlja NNKY (oziroma Mladinska ženska krščanska zveza), vendar pa po obnovi leta 2007 hostel več nima istega imena in deluje tokom celega leta. Zahvaljujoč temu je v Tampari mogoče prenočiti tokom celega leta, čeprav je tradicionalen hostel Uimahallin Maja pred dvema letoma zaprl svoja vrata.

Hostel Sofia najdete na TUKAJ.

HOSTELLING INTERNATIONAL FINLAND
Yrjönkatu 38 B 15
00100 Helsinki, Finland
Tel: +358-9-565 7150
info@srm.fi
www.hostellit.fi

Sorodni članki

Prijava