Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Stayokay v Rotterdamu odpira nov hostel

Vsebina

hostel Stayokay RotterdamStayokay je v sredo 24. marca 2010 praznoval svojo osemdesetletnico tako, da je odprl nov hostel Stayokay Rotterdam.

Župan Rotterdama, Ahmed Aboutaleb, je bil prisoten na otvoritvi, kjer so svečano razgrnili kockasto hišo Cube House, ki je v počastitev dogodka dobila njegovo ime.

Hostel Stayokay so uredili v delu zlavnega kompleksa hiš Cube Houses v Rotterdamu. Hiše je zasnoval nizozemski arhitekt Piet Blom, zgrajene pa so bile med leti 1982 in 1984. Edinstvena arhitektura že četrt stoletja privablja obiskovalce.

Decembra 2009, je poastala Cube Houses najmodernejša zrgadba na seznamu Rotterdamskih zgradb.
 
Hostel Stayokay RotterdamIzrazne in barvne hiše kockastih oblik na betonskih stebrih se nahajajo v samem srcu mesta, ob starem pristanišču. Vseh 49 sob s skupno 245 posteljami, je opremljenih z lastnim straniščem in tušem. Niti dve sobi nista enaki. Svetloba je povsod drugačna, kakor tudi velikost in razgled.

Stayokay Rotterdam je sodobno opremljen, prav po meri gosta, ki želi zasebnost in določeno stopnjo udobja. Več sob ima celo fleksibilne nadstropne postelje, ki omogočajo, da jih po meri sestavite in razstavite v zakonsko ali samostojno posteljo.

Ob 49 prostornih sobah, pa ima Stayokay Rotterdam tudi restavracijo in dva skupna prostora za srečanja ali delavnice.

Oglejte si naš hostel TUKAJ !      

Hostel Stayokay RotterdamKockaste hiše se nahajajo nad Blaakom, in delno gledajo na staro pristanišče, zgodovinski del mesta, kjer lahko vidite vsakovrstne ladje. Restavracija in ulične kavarne v tem območju slovijo po svojem nočnem življenju, kar privablja študente, lokalno prebivalstvo in turiste. 

Hostel je najnovejša pridobitev na seznamu novih gradbenih projektov v Amsterdamu in Maastrichtu.

 
 
Za več informacij kontaktirajte Carin Gelpke (c.gelpke@stayokay.com).

Sorodni članki

Prijava