Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Park

Vsebina

V Ljubljani, slovenski prestolnici, se prepletata barvita kulturna in zgodovinska dediščina slovenskega naroda. Stikajo se poti vzhoda in zahoda, od zapuščin rimske Emone, nekdanjega mestnega jedra, do arhitektonskih pečatov slovitega arhitekta Jožeta Plečnika in »novega vala« mladih arhitektov in umetnikov.

 
 
 
V objemu zelenega parka, v mirnem predelu Ljubljane, tik ob starem mestnem jedru, se nahaja hotel Park. S svojim pogledom na ljubljanski grad, neposredno bližino mestnega jedra, železniške in avtobusne postaje ter Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana Vam ponuja odlično izhodišče za vaše dogodivščine. Od barvitega mestnega vrveža se lahko spočijete v zelenem parku po katerem je hotel dobil ime. Del hotela smo preuredili v mladinski hotel, t.i. hostel. Hostel je namenjen mladim in mladim po srcu.
 
 
Hostel se nahaja v zadnjem nadstropju hotela Park. Nudi možnost prenočevanja v dvoposteljnih ali štiriposteljnih sobah. Sobe so prenovljene in imajo ločeno stranišče in skupne kopalnice.  Hostel nudi možnost brezplačnega dostopa do interneta za goste in brezplačno brezžično (wireless) povezavo na internet v prijetnem hotelskem lobiju.
 
 
 
 
 
Recepcija hostla deluje 24 ur na dan.

Povpraševanje, ponudbe in rezervacije sprejemamo in nudimo preko spletne prijave, elektronske pošte, telefona in faksa.

Hotel Park, Tabor 9, 1000 Ljubljana
T: +386 1 300 2 500
F:  +386 1 433 05 46
www.hotelpark.si
info@hotelpark.si

Sorodni članki

Prijava