Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Malta

Vsebina

Youth Hostel na Malti

Zabava za začetek poletja v novem klubu na plaži!
 
NSTS je začela poletje kot se spodobi, z večernim roštiljem v novem klubu na plaži v Mellieha Bayu na Malti.  Ta klub je na voljo vsem gostom NSTS Hibernia Residence na Malti tekom celega poletja.

NSTS Residences na Malti je kraj, kamor morate iti, če želite najti prijateljstvo, prijaznost, medkulturne povezave, zabavo in nočno življenje. NSTS Hibernia Residence in Hostel se nahaja v centru Slieme, le kratek sprehod stran od promenade, obale, javnega prometa in čudovitih noči St. Juliana ter različnih nakupovalnih centrov.

Youth Hostel na MaltiGostje hostla imajo tudi brezplačen vstop in uporabo vodnih športov v novem klubu na plaži. Klub se nahaja na slikovitem delu otoka, v zalivu Mellieha. Ta lokacija je leta 2009 dobila evropsko nagrado odličnosti. Prepričani smo, da bodo tudi gostje tako uživali v klubu na plaži kot smo mi! Za rezervacije Youth Hostla kliknite tukaj ali pa nas kontaktirajte na nsts@nsts.org ! Za seznam vseh dejavnosti, ki vas čakajo na Malti, pa nas kontaktirajte tukaj .

 
 
 

 

Sorodni članki

Prijava