Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel na Dunaju

“Stara bajta” Dunaja – HI Vienna Brigittenau, z več kot poltretjim milijonom nočitev od 1982, je naposled prenovljena. Pred kratkim odprt Youth Palace pa prinaša dodano vrednost poslopju in zagotavlja, da bo HI Youth Hostel Vienna-Brigittenau, s skoraj 500 posteljami, največji v Avstriji.

Vsebina

Skupaj s kreativnima in mladima ekipama arhitektov "A2K" in "Werkstatt Wien" je „Verein Wiener Jugendherbergen“ želel doseči trajnostno in okolju prijazno prenovo.

Nova zgradba je narejena po pravilih hiše z nizko porabo, z vodno črpalko, ki uporablja podzemne vode za ogrevanje zgradbe pozimi in hlajenje zgradbe poleti, sončnimi kolektorji, ki zagotavljajo dovolj tople vode za higienične potrebe ter zbiralnico deževnice za dodatne potrebe po vodi, kot je splakovanje stranišča.  

Vse dvoposteljne sobe imajo sedaj svoje sanitarije in namesto nadstropnih pogradov so sedaj na voljo postelje "Youth Palace," ki so lahko enojne ali zakonske.

Še ena pridobitev je več kot 300 kvadratnih metrov velika dvorana v novi moderni zgradbi, kjer se nahaja recepcija, loža in prostor za komunikacijo. Predvsem se bodo gostje, ki pridejo z avtomobilom, razveselili nove parkirne hiše s 25 parkirnimi prostori.

Za več informacij o HI Vienna-Brigittenau hostelu, kliknite TUKAJ.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava