Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Novice hrvaškega popotniškega združenja

Vsebina

Novi CYHA mladinski hostel

Glede na dobro sodelovanje z mestom Rijeka po otvoritvi prvega mladinskega hostla v Rijeki, smo se v hrvaškem popotniškem združenju odločili, da odpremo nov hostel v majhnem ribiškem mestecu Veli Lošinj, na lepem otoku Lošinj. Hostel je prekrasna vila, zgrajena v mediteranskem stilu, ki jo je v uporabo dobilo CYHA združenje. Veli Lošinj je majhen, vendar udoben in prijeten hostel, s 50-timi posteljami, ki so nameščene v dvo-do pet posteljnih sobah. Hostel vodi mlada in dinamična ekipa izkušenih delavcev in prostovoljcev.

Nova članska kartica

Hrvaško popotniško združenje je izdelalo novo člansko kartico, za mlade med 14-tim in 30-tim letom. Nova članska kartica je produkt YH in EURO <26 kartice. Kartico, ki nudi popuste ter promovira evropsko mladinsko popotništvo, smo zaradi oglaševalskih namenov poimenovali kar „hi.euro“.

 
 
 
Hrvaški minister za turizem Damir Bajs v Youth Hostlu Zader

Med poletno akademijo mladih političnih aktivistov v Zadru, je bil organiziran poseben program, s poudarkom na mladinskem turizmu in njegovi vlogi v prihodnosti. Glavni gost je bil hrvaški minister za turizem Damir Bajs. Vodilni v hrvaškem popotniškem združenju so predstavili razvoj mladinskega turizma na Hrvaškem in po svetu ter razglabljali o prihodnih načrtih v njihovem združenju ter širitvi.

Sorodni članki

Prijava