Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Oaza ob jezeru Maggiore

Vsebina

“Verbania, je vrt na jezeru Maggiore” – tako se vsaj predstavlja svetu. Pravzaprav so parki in vrtovi glavna turistična znamenitost celotnega območja, vrhunska lokacija za vse, ki si želijo počitka v miru in harmoniji. 

Za začetek priporočamo obisk botaničnega vrta Villa Taranto, kjer je na 40 oralih več kot 20.000 zaščitenih rastlinskih vrst pripeljanih s celega sveta. Naslednja lokacija je Villa San Remigio, ki jo obkroža 20 oralov parka ali pa javni park Villa Giulia.
 
 
Občutljivosti te pokrajine so se že zdavnaj zavedali in tako so parki in vrtovi skupaj postali zaščiteni, kot krajinski muzej že leta 1909.

Skratka, Verbania je naravna oaza, kateri je človek doprinesel dodano vrednost ter jo spremenil v enega najlepši področji Bel Paese.

Več informacij na: www.verbania-turismo.it .

 
 
Youth Hostel Verbania

Nova uprava je povsem preuredila vilo iz začetka 19. stoletja, ki se nahaja v parku s pogledom na jezero Maggiore: ni mogoče, da ne bi bili navdušeni!

Hostel Verbania ima različne sobe (od eno, pa vse do 12 postelj na sobo). Cene se gibljejo med 18, pa do 30 evrov na osebo. Možno pa je rezervirati nočitev z zajtrkom tudi za 3€.

V kratkem se bo odprla tudi restavracija, kjer boste lahko uživali v polnih penzionih, ali pa dobili lunch paket.

Otroci do petega leta starosti lahko ob spremstvu bivajo brezplačno.

Z posebne skupinske popuste se posebej dogovorite z osebjem.

Youth Hostel Verbania
Via delle Rose 7, 28922 VERBANIA
Tel. + 39 0323 501648
fax + 39 0323 507877
e-Mail:
ostelloverbania@gmail.com

Sorodni članki

Prijava