Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Odkrijte prostovoljno delo v Keniji

Vsebina

Ste že kdaj razmišljali o dogodivščinah, sprostitvi, zabavi in uživanju v Afriki?
Kenija je pravi kraj za vse to, saj vam ne ponuja samo prelepih obalnih predelov, prekrasnih razgledov na s snegom pokrite vrhove Kenije in Kilimandžara, temveč tudi presunljivo dolino Rift, v kateri je zapuščena divjina ter znameniti pohodi gnujev v Maasai Mari. Očarali vas bosta izjemna kultura in tradicije.

 
Edina zanesljivo in poceni nastanitev v Nairobiju, ki je vredna zaupanja!

Kenijsko popotniško združenje v svoji verigi vključuje 6 hostlov, ki vam ponujajo udobne in poceni nastanitve za posameznike ali družine.
Promovirajte popotništvo po Keniji, po kateri najdete hostle in kampe. Naši hostli imajo zagotovljen standard. Dobrodošli ste člani, popotniki, študenti, kakor tudi skupine vseh starosti in iz vsega sveta.

 
Naj vam predstavimo Kenjo z zabavne in zanimive strani. V sodelovnju z „African Home Adventure Safaris“ se lahko odpravite na različne izlete po safariju.Udeležite se aktivnosti polnih dogodivščin, prostovoljnih programov ter ogledov prekrasne pokrajine z zgodovinskimi mesti.

1. Pustolovsko potovanje vam nudi:
-trekking po Mt. Kenya,
-gorništvo oz. plezanje po Kilimandžaru,
-Tanzania Serengeti safari,
-pustolovsko kampiranje po safariju,
-ogledi mest in še veliko več.

Vsi člani Hihostlov imajo 10% popust na vse izletniške pakete.
Včlanite se v Afriško Pustolovščino, za katero vam nikoli ne bo žal.

Za več informacij obiščite spletno stan: www.africahomeadventure.com ali nam pošljite mail na info@africahomeadventure.com . Telefon in fax: 254 20 2726011 ali mobilni telefon +254722760661.

2. možnost prostovoljnega dela
Kenijsko popotniško združenje ( KYHA ) v sodelovanju s kenijskim projektom za družbeni razvoj, zbira prostovoljne prispevke ter išče prostovoljce širom sveta.
Prostovoljci bi pomagali ljudem, predvsem mladini, da se ponovno vključijo v aktivnosti, ki jih odvračajo od kriminalnih dejanj in jim omogočajo izboljšati kvaliteto življenja

Ponujamo aktivnosti, ki vzpodbujajo k miru, programe o mirovni tematiki, zato pozivamo ljudi, da se nam pridružijo ter širijo dobre ideje ter misli.

Potrebujemo trenerje in prostovoljce na področju reševanja konfliktov in okoljske problemtike, ki bi učili po kenijskih šolah, delali s stirotami in zapuščenimi otroki, delali v skupinah z ženskami ter mladino.

Za več informacij o prostovoljnem delu, delovišču in kako podpreti enega od naštetih projektov ( krojaštvo, zasajanje dreves, poučevanje predšolskih otrok ter perutninarstvo,... )obiščite našo spletno stran: www.kvcdp.org, nam pišite na email: info@kvcdp.org ali nas pokličite na 254 20 2726011 ali 254 20 2723012, na mobilni telefon + 254720453857 ali + 25420272260661.

Informacije in rezervacije:
Kenya Youth Hostels Association
Ralph Bunche Road
PO BOX 48661-00100
Nairobi, Kenya
Speltna stran: www.yhak.org
Email: info@yhak.org
           james@yhak.org
Telefon: 254-20-2723012
Mobilni tel.: +254722655321
Telefax: 254 202738046

Sorodni članki

Prijava