Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

HI v Jožno Afriški republiki

Vsebina

Hostelling International se želi razvijati v Južno Afriški republiki (JAR)

Hostelling International (HI) je izbrala Južno Afriko kot enega ključnih območji razvoja v letu 2011. V tesnem sodelovanje z lokalnim partnerjem Travel Concept Solution, išče možnost razvoja obstoječe mreže kvalitetnih hostlov v državi.

   
 
Hostelling International (HI) je edina svetovna mreža hostelskih združenj, ki ponuja 4.000 hostlov v več kot 90 državah širom sveta. Vsi ponudniki hostlov držijo dober nivo za nastanitev v varnem, prijaznem okolju, po dostopnih cenah. Priljubljena spletna stran www.hihostels.com ponuja natančnejše pregled hostlov in zagotavlja navdiha polne predloge za pot, ter omogoča spletne rezervacije.

Trenutno ponuja HI 12 hostlov v JAR, načrtuje pa razširitev mreže na okoli 40 enot v roku naslednjih šestih mesecev.

Mikael Hansson, HI CEO, pravi: “JAR vidimo kot državo z velikim potencialom in verjamemo, da nam lahko Travel Concept Solution pomaga poiskati prave hostle, ki bi jih priključili svoji mreži. Naš namen je, da postanemo, ne največji temveč, najboljši operater. Vsi hostli morajo dosegati naš kakovostni standard in morajo biti v stanju zagotavljati gostu 'pravo vzdušje popotništva,' kar pomeni, da mora biti hostel več, kot le prostor, kjer prenočimo. Mreža naših hostlov je odlična baza za raziskovanje novih krajev, spoznavanja novih kultur in ustvarjanja doživljenjskih prijateljstev.”

Simon Lewis, lastnik Travel Concept Solution, komentira: »Navdušeni smo, da bomo delali s tako znano organizacijo, kote je Hostelling International. Veselimo se, da bomo podkrepili tržno znamko HI v JAR.«

Trenutna mreža Hostelling International hostlov v JAR vključuje znane in vodilne hostle v ključnih mestih kot so Cape Town, Durban, Johannesburg in Port Elizabeth.

Obiščite HI Južna Afrika ali hihostels.com da rezervirate hostel v Cape Town in katerikoli hostel v Južni Afriki.

Sorodni članki

Prijava