Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najboljši hostli na svetu!

77,000 gostov v hostlih s celega sveta je glasovalo. Njihova mnenja so bila pridobljena od Tajske do ZDA in od Avstralije, preko Japonske do Luksemburga. Ta mnenja so bila objavljene in dobili smo zmagovalce nagrade “najboljši hostel 2010”, ki temeljijo na ocenah obiskovalcev s pomočjo strani hihostels.com.

Vsebina

Hostelling International (HI) je edina mreža hostlov po svetu s preko 4000 hostlov v več kot 90 držav širom sveta. Vsi hostli se drže visokega nivoja nastanitve v varnem in prijaznem okolju – po dostopnih cenah. Priljubljena spletna stran www.hihostels.com daje navdih vodičem – omogoča pa tudi spletne rezervacije. Vsak uporabnik, ki rezervira hostel je pozvan, da tudi oceni hostel v katerem je bil. Na podlagi teh ocen so bile podeljene nagrade HI Best Hostel.

Najboljši hostel 2010: HI Baan Dinso, Bangkok, Tajska

To je najbolj prestižna nagrada in prejel jo je hostel s skupno najvišjo oceno. HI Baan Dinso v Bangkoku je zmagal že drugo leto zapored. Ta hostel je oaza miru v mestnem vrvežu. Cenjen je zaradi izredne ponudbe, udobja in čistosti – vendar pa je glavna prednost tega hostla v uslužbencih, ki so vedno pripravljeni narediti še nekaj več, da bi gostje uživali v svojem bivanju.
 

Najbolj prijazen hostel 2010: HI - Hyannis, ZDA

‘Odlično osebje’ je najpogosteje slišan/prebran komentar gostov, ki obiščejo ta zelo popularen hostel na Cape Cod: HI - Hyannis. Tudi skupna ocena je dosegla drugo mesto na svetu in kar se tiče prijaznosti, ga ni hostla, ki bi jih prekašal! Sleherni gost je dal osebju najvišjo oceno v rubriki prijaznosti.
 

Najbolj udoben hostel 2010: Sydney Harbour - The Rocks, Avstralija

Sydney Harbour – The Rocks je odprt šele od novembra 2009, vendar je že postal svetovno priljubljen med popotniki. Vse sobe imajo klimatsko napravo, med opremo spada tudi čajna kuhinja za lastno uporabo, večnamenski skupni prostori, internet, trgovina z živili na sami lokaciji, dnevne dejavnosti, turistični pult in kavarna. Najbolj opazna lastnost hostla pa je pogled s terase, kjer se vidi celoten zaliv – vključno z znamenitostjo mesta: operno hišo.

Najbolj čist hostel 2010: Shin-Osaka YH, Japonska

Shin-Osaka Hostel je dobil najvišjo oceno na svetu, ko gre za čistočo. Ta udoben hostel se nahaja v bližini postaje Shin Osaka. Gostje lahko izbirajo med skupinskimi sobami, dvoposteljnimi sobami ali sobami v japonskem stilu. Osebje je zelo ustrežljivo in zelo cenjeni so tamkajšnji zajtrki.
 

Najbolj učinkovit hostel 2010: HI - Martha's Vineyard, ZDA

Ta hostel se nahaja na otoku s tradicijo počitka in aktivnosti na prostem, kar vključuje plaže, kolesarske poti in ladje za ribiške izlete, kakor tudi pustolovščine s kajakom ali ogledi kmetij. Ustreženo osebje poskrbi, da so vtisi obiskovalcev kar čim bolj popolni. Zelo priljubljene pa so tudi njihove palačinke.

Najboljša država hostlov 2010 – Luksemburg

Ta nagrada je dana državi, ki ima najvišjo povprečno oceno vseh svojih hostlov. Youth hostel mreža iz Luksemburga ima 10 hostlov in vsi imajo zelo visoke povprečne ocene. Nahajajo se v državici, ki ima veliko lepote in kjer se lahko nastanite v različnih vrstah hostlov – od starih pivnic, do vil in dvorcev.
 

Sorodni članki

Prijava