Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Oblično darilo za zaljubljence

Vsebina

SYHA Hostelling Scotland poziva vse zaljubljence, da preizkusijo svoje razmerje s podarjanjem nepozabno dolgega konca tedna na Škotskem. Škotska je znana po svoji romantičnosti, s pravljičnimi gradovi in prelepimi jezeri, dolgimi plažami in romantičnimi sprehodi ter intimnimi restavracijami, ki postrežejo z nepozabnimi obroki.

Počitnikovanje po hostlih postaja vedno bolj priljubljeno. Zanj se odloča vedno več parov, zlasti zaradi večjega števila sob za dvoje. Vendar je sedanja kriza zahtevala svoj delež tudi med romantičnimi potovanji. 

Raziskave kažejo, da manj premožni pari, ki se ne utegnejo počastiti s pravimi darili, slej ko prej zaidejo v krivo odnosov. Kar polovica vseh razpadov zvez naj bi se zgodila zaradi tega, kar pomeni da so neprimerna darila in finančne skrbi največje težave zvez. Tako gospodarska kriza vpliva tudi na romantiko in zaljubljence.

Upamo, da bo dolg konec tedna v prekrasnem okolju Škotske prav tisto zdravilo, ki bo pomagalo rešiti skrbi in težave partnerjev. In ker vedno več hostlov ponuja zasebne sobe na izvrstnih lokacijah, je oddih v hostlu ravno prava stvar za romantike vseh starosti.

Lynne Maclagan, menedžer za marketing SYHA Hostelling Scotland, pravi: “Toliko naših hostlov že ponuja zasebne sobe, vendar pa so tudi lokacije, kjer ti stojijo tiste, ki prepričajo pare, da nas obiščejo. Hostle imamo na izjemnih lokacijah.«

“Romantične duše, ki iščejo navdih, naj razmislijo, da bi lahko naša ponudba hostlov bila odlična zamisel za podarjene počitnice. Naša ekipa bo zelo vesela, da vam svetuje najboljše hostle, glede na vaš in interes vašega partnerja. Svetovali pa vam bomo tudi glede nastanitve v zasebnih sobah v romantičnem vzdušju, da boste zares doživeli nekaj nepozabnega.”

Nekaj najbolj romantičnih hostlov je naštetih spodaj:

Loch Lomond Youth Hostel v graščini s fenomenalnim pogledom na jezero Loch Lomond in nacionalni park Trossachs.

Edinburgh Central Youth Hostel se nahaja v zgodovinskem centru mesta, kjer je na voljo mnogo romantičnih sprehodov po mestnih parkih ali ob gradu.

Port Charlotte Youth Hostel na obali otoka Islay. Odličen oddih, ko se želite odpočiti od vsega in uživati v neokrnjeni naravi, viskiju in se sprehajati sami po plaži.

Sorodni članki

Prijava