Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obiščite Švico

Vsebina

Hostel St. Moritz – Odprt v decembru 2010

Povsem prenovljen vrhunsko sodoben Hostel St. Moritz na odlični lokaciji: počitniški paradiž za poletje in zimo. Izjemne panorame, doline z na videz neskončnim številom zanimivih razgledov, neverjetnimi kontrasti in edinstvenim nebom. St. Moritz je svetovno znan, monden center, ki v starodavno in ostro naravno okolje privablja najvišje sloje turistov. V samem centru mesteca pa stoji Hostel St. Moritz. Prenovljena zgradba, ki stoji ob robu gozda v St. Moritzu, je center preprostosti in prijetnega vzdušja.

Hostel St. Moritz je idealno izhodišče za različne dejavnosti ob katerem koli letnem času. Smučanje, tek na smučeh, pohodništvo, kolesarjenje – vse vam je na voljo v neposredni okolici lokacije. Po dogodkov polnem dnevu na prostem, pa se prav prileže udobna skupna soba s prekrasnim pogledom in prasketanjem polen na ognju, kjer se lahko spočijete in sprostite. Naši gostje v svojih vrhunsko opremljenih sobah zares uživajo v svojem zasluženem oddihu.

St. Moritz Youth Hostel
Via Surpunt 60
7500 St. Moritz Bad
www.youthhostel.ch/en/hostels/st-moritz


 
Hostel Interlaken – Odpira vrata pomladi 2012

Nov, modern Hostel Interlaken bo odprl svoje vrata na pomlad leta 2012. Nahaja se tik zraven železniške postaje ob vznožju mogočnih Alp. Odlični pogoji za šport in razburljive počitnice. Rezervacije pa sprejemajo že sedaj.

Čeprav je še v izgradnji, se ta hostel že razvija v pravi biser. Radovedni obiskovalci lahko sledijo postopku gradnje preko spletnih posnetkov na www.neubau-ost.ch. Youth Hostel bo svoja vrata obiskovalcem odprl pomladi 2012, že sedaj pa lahko na spletu rezervirate svoj oddih pri njih.

Gostje bodo v hostlu doživeli pravi počitek. Youth Hostel bo imel 220 postelj v dvo- štiri- in šest-posteljnih sobah. Večina sob bo vključevala tuše in WC, nekatere pa bodo imele prav tako balkon. Prostorna sprejemnica bo odličen prostor za klepet. Zraven bo internetni vozel, ki vključuje WiFi, na razpolago pa bo tudi biljardna miza in še več, za zabavne igre in spoznavanje novih prijateljev iz širnega sveta. Bolj lačni pa boste lahko uživali v slastnih mojstrovinah kuhinje, medtem ko bodo prigrizki med obroki vseskozi na voljo.

Interlaken Youth Hostel
Bahnhofplatz Ost
3800 Interlaken
interlaken@youthhostel.ch
www.youthhostel.ch/en/hostels/interlaken

Sorodni članki

Prijava