Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel pod Voglom in dnevi pohodništva

Vsebina

Youth Hostel Pod Voglom, ki je lociran na eni izmed najlepših lokacij ob jezeru, nudi aktivne počitnice gostom vseh starosti. Željni adrenalina se lahko udeležite hydrospeeda, raftinga, soteskanja po treh kanjonih različnih težavnosti, lahko pa v tandemu z jadralnim padalom poletite visoko nad Bohinjsko jezero z Vogla oziroma Vogarja in si ogledate lepote Bohinja s ptičje perspektive.

 
 
Romantične duše si lahko izposodijo čoln, kanu ali kajak in se prepustitijo lepoti jezera od jutra do večera. Za aktivne počitnice si lahko izposodite kolo in raziščete lepote Bohinjskih dolin in gora. Skratka, pri nas vsak lahko najde nekaj zase in za svoje najdražje. Kajti pri nas je še moč najti delček že skoraj pozabljene naravne idile.
 
 
 
Novost v Bohinju pa so Dnevi pohodništva, ki so bili letos organizirani premierno. Trajali so teden dni - od 27.9. do 4.10 2008.

Dnevi pohodništva so sestavljeni iz treh sklopov: rekreacijskega, tekmovalnega in iz družabnih prireditev. V tem času je tudi Hostel Pod Voglom skupaj s Pac Sports Outdoor agencijo organiziral predavanja, prireditve in aktivnosti za vse starostne skupine.  

Organizirali smo:
•Predavanje o nevarnostih v gorah pozimi
•Nočni izlet s kanujem v soju bakel
•Kolesarski izlet na Voje
•Predavanje o Triglavskem narodnem parku.

Glede na dejstvo, da so dnevi pohodništva letos organizirani 1. smo z odzivom v Hostlu zadovoljni. S tovrstnimi prireditvami, želimo turistični delavci v Bohinju podaljšati turistično sezono iz poletnega v jesenski čas. Prepričani smo, da bo naslednje leto odziv večji in upamo, da bodo tovrstni dnevi prerasli v tradicionalni program.

Vabljeni v Bohinj, ki  je v jesenskem času prava mavrična pravljica. In tudi v tem času Vas želi v Bohinju pozdraviti osebje Hostla Pod Voglom.

Sorodni članki

Prijava