Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prvi Črnogorski HI hostel

Vsebina

Prvi Črnogorski HI hostel, ki ga je mogoče rezervirati preko spleta

Z veseljem objavljamo, da je Hostel Anton prvi hostel v Črni Gori, ki omogoča, da si rezervirate nočišče preko spletne strani Hostelling International. Še več hostlov bo dalo to možnost, vendar bi sedaj radi predstavili ta slikovit hostel, blizu morja in ki se nahaja v eni izmed najlepših in še neodkritih državah sveta – Črni Gori.

 
Zadnjih pet let je bilo število popotnikov v Črno Goro v porastu in kaj lahko razumemo zakaj. Črna Gora je majhna država v južnem delu jadranskega morja, ki je pred kratkim dobila naziv 'skritega bisera Sredozemlja'. Država je trpela v času Balkanskih vojn v 90ih letih in šele v zadnjih nekaj let se je uspela uvrstiti na svetovni zemljevid kot destinacija mednarodnega turizma.

 
Klima v Črni Gori je različna v obalnem pasu, kjer so poletja suha in zime mile ter v gorskem delu, kjer so poletja vroča a vendar ostajajo vrhovi prekriti s snegom skozi vso pomlad. Črna Gora je majhna država, velika le za drobec Anglije, vendar bogata z lepoto in zanimivostmi, ki vključujejo prekrasne plaže, idilične ribiške vasice, zelene livade, nacionalne parke, izjemne samostane in spektakularna gorovja.

Hostel Anton boste našli v majhnem mestecu Tivat, prav na sredini zaliva Boka Kotorska, ki je največji fjord v Sredozemlju. Hostel je le 500 metrov od morja in ponuja neverjeten razgled na morje in obiskovalcem ponuja tudi bogat zelen vrt, kjer si lahko spočijejo in uživajo v zvokih in pogledih, ki jim jih nudijo tako Črna Gora kot hostel sam.

 
Osebje hostla Anton se ponaša s svojo umetniško žilico in kreativnostjo in tako bo veliko možnosti poslušati skupine, glasbenike in potujoče gledališke skupine, ali pa se vključiti v tečaje slikanja, pisanja in ustvarjanja okrasja. Umetniki in glasbeniki dobijo tudi dodatnih 10% popusta, zato je mogoče dobro obrisati prah s kitare, preden pridete na obisk!

Hostel se prikladno nahaja na 3km od letališča Tivat in le 2km od avtobusne postaje, ki omogoča preprost dostop do vseh večjih zanimivosti Črne Gore. Če 7km stran je Kotor, starodavno obzidano mesto na UNESCOvem seznamu kulturne dediščine, le malo naprej pa je še Budva, priljubljeno letovišče z izjemnimi plažami in živahnim nočnim življenjem. Prestolnica Črne Gore – Podgorica je tudi blizu, manj kot 90 km stran.

Hostel Anton lahko rezervirate tukaj.

Sorodni članki

Prijava