Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Otvoritev novega hostla v Izraelu

Vsebina

Edinstven hostel "The Knights" se nahaja v starem mestu Akku in ponuja tudi ogled starodavnih arheoloških zanimivosti mesta. Hostel ponuja nastanitev v 80 sobah, ki imajo vse prelep pogled na obzidja starega mesta. Gostje hostla bodo uživali v starodavnem akvaduktu, ki je v mesto dovajal vodo; prav tako pa bodo v hostlu lahko uživali tudi v jedilnici, menzi in na široki verandi, s prekrasnim pogledom na celo mesto. Hostel je zasnovan tako, da združuje sodobni stil z avtentičnim starodavnim pridihom mesta.

Otvoritev je bila 20. septembra 2011, ko je prišel župan mesta Akko Mr. Shimon Lankri; skupaj z drugimi pomembnimi in častnimi predstavniki: Ga. Edith Arnult, predsednica Hosteling International, Ga. Angela Eggert, vodja uprave nemške Youth Hostel Association, G.  Paul Goldfinch, predsednik EUFED in G. Igor Jurišić, predsednik slovenske Youth Hostel zveze.

 
Akko je mesto, ki se nahaja na območju zahodne Galileje, v delu severnega Izraela, na samem vrhu zaliva Haifa. Starodavno mesto je eno najstarejših naseljenih območju celotnega področja. Mesto je uvrščeno tudi na UNESCO-v seznam svetovne dediščine, širokopotezna arheološka izkopavanja pa so trenutno še v teku, z željo, da se ohrani starodavne zaklade zgodovine.
 
 
Obiščite HI Izrael ali hihostels.com, da rezervirate katerikoli hostel v Izraelu.

Sorodni članki

Prijava