Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel na slovenski obali

Z izbiro Hostla Debeli rtič dajete vašem oddihu humanitarno noto

Mladinsko zdravilišče in letovišče Rdečega križa Slovenije Debeli rtič deluje že od leta 1956, ko je na Debeli rtič prvič prispelo in  pod šotori letovalo 300 otrok v treh izmenah. Od tedaj pa vse do danes  smo  se razvijali in dograjevali tako se danes lahko pohvalimo z štirimi centri: Letoviški center, Center zdravja in dobrega počutja, Center doživetij in Poslovnega centra.

Vsebina

Pozdravljeni v deželi prijaznih in skromnih ljudi

Ko vstopite na Debeli rtič, vstopitev v svet morja, sonca, zelenega mediteranskega parka, predvsem pa v sproščujoč ambient naših nastanitvenih objektov. Naj se vaša počitniška avantura prične! 

Predstavljajte si, da stojite na očarljivem polotoku daleč od mestnega vrveža, kjer lahko razvajate vse čute, pozabite na skrbi ter se prepustite ugodju prostora. Naši objekti vam bodo pričarali toplo morsko vzdušje v ambientu s prijetno opremljenimi sobami, barom. Na voljo vam je restavracija, kjer vas bomo razvajali s kulinaričnimi dobrotami.

Nastanitev v Hostlu Debeli rtič je možna v 43 prijetno opremljenih sobah: kopalnica (prha, wc, sušilec za lase), večina sob ima balkone ali teraso, pogled na morje ali vinograd) ali med 12 skupinskimi sobami (4 ležišča), katerih gosti imajo souporabo sanitarij, čajne kuhinje in skupnega prostora za druženje z TV sprejemnikom. Dostop z invalidskim vozičkom je urejen.

Ni vam potrebno skrbeti za posteljnino in brisače, saj so sobe s tem že opremljene. Gostom je na voljo tudi pralnica s sušilnico, kjer boste lahko poskrbeli za svoja oblačila.

Vsi navdušenci zdravega življenja in gibanja boste zagotovo uživali v bujnem mediteranskem parku našega Hostla Debeli rtič. 

V centru doživetij lahko izbirate med kopanjem v pololimpijskem in otroškem bazenu s prečiščeno in ogrevano morsko vodo ter masažo v dveh whirlpoolih. Za sproščanje vam je na voljo pet različnih vrst savne: finska, turška, bio, infrardeča savna ter kneippova kopel.

V Hostlu Debeli rtič skozi vse leto nudimo bogat rekreacijski program, ki vključuje gibalne in sprostitvene urice, vodno vadbo, nordijsko hojo in uporabo trim steze s 17 postajami. Od spomladi do pozne jeseni poleg zunanjega kopališča z zunanjim bazenom, oživi še naše nogometno, košarkaško in odbojkarsko igrišče.

Za vse zdravstvene nevšečnosti lahko vedno poskrbi ambulanta Centra zdravja in dobrega počutja, strokovno vodena fizioterapija in delovna terapija.Na voljo vam je bogat zdravstveni program.

Če ste navdušeni nad sredozemskimi kraji, potem je to prava nepozabna odločitev za idilično sprostitev. Ponujamo vam mnogo dodatnik vsebin, programov in ponudb.

Navdihujoča izbira prijetnih vtisov

Hostel Debeli rtič je odlična izhodiščna točka za mnoge sprehode, izlete in oglede naravnih ter kulturnih znamenitosti na slovenski, hrvaški ali italijanski obali in primorju (Kras in Lipica, Piran, Koper in Izola, sečoveljske soline, slovenska in hrvaška Istra, Trst, Gradež, Benetke, Čedad in Oglej …).

Pestra tradicija na idilično zelenem in mediteransko privlačnem Debelem rtiču vedno znova očara in navduši številne goste. Zakaj se ne bi prepričali tudi vi?

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava