Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Brežice - pohodnikom in kolesarjem prijazen hostel

Vsebina

Mc ostel Brežice se je konec leta 2011 prijavil na poziv Slovenske turistične organizacije, ki ocenjuje namestitvene obrate po kriterijih pohodniških in kolesarskih trženjskih standardov (PTS in KTS) za pridobitev znaka pohodniškega in kolesarskega hotela. Nastanitveni obrati, ki izpolnjujejo kriterije PTS in KTS pridobijo znak pohodniškega/kolesarskega hotela oziroma drugega nastanitvenega obrata ustrezne stopnje (max. 5 stopenj; 1 je najnižja, 5 je najvišja), ki pomeni stopnjo specializacije obrata za produkt pohodništvo/kolesarstvo.

Mc hostel Brežice se je odločil za prijavo z željo po večji prepoznavnosti pohodniških produktov in storitev, pospeševanju rasti kakovosti turistične in spremljevalne ponudbe za pohodnike in kolesarje, diferenciranje ponudbe od konkurence, boljšo prodajo storitev povezanih s pohodništvom in kolesarstvom in posledično boljšo izkoriščenost potencialov.           

Pridobili smo kar 4 pohodnike, kar pomeni, da poleg namestitvenih kapacitet ponujamo tudi stalne informacije v slovenščini ter vsaj dveh tujih jezikih, večdnevne pohodniške programe z vodniki, omogočamo uporabo savn in bazenov v bližnji okolici, ponujamo pa tudi posebne namestitvene aranžmaje. Na voljo imamo tudi pohodniško opremo (pohodniški nahrbtnik, specialna očala, posebno prehrano za športnike) in internetni kotiček z dostopom do ostalih informacij pomembnih za pohodnike.

Za razliko od pohodniške ponudbe ima specializirana kolesarska ponudba za svoj znak petkolesnik, Mc hostel Brežice pa je pridobil petkolesnik s tremi označenimi kolesi. To pomeni, da poleg namestitvenih kapacitet nudimo tudi stalne informacije o kolesarski ponudbi, kolesarske karte in vodiče, imamo lastna kolesa z »garažo za kolesa«, omogočen dostop do brezplačnega interneta, zagotavljamo osnovni servis koles, imamo zagotovljenega kolesarskega vodnika, izdelan program za večdnevne kolesarske ture itd.

 
Mc hostel Brežice je pravi kraj za tiste, ki si oddih težko predstavljamo kot kaj drugega kot aktivno preživljanje prostega časa (brez kolesa ali hoje). Kraji ob Krki in Savi že sicer nudijo odlične terene za pohodništvo in kolesarjenje, ko pa naravnim danostim dodamo še pohodnikom in kolesarjem prijazen hotel, dobimo zmagovalno kombinacijo. Pridite v Brežice in dovolite, da vas zapeljejo številne možnosti za aktivno preživljanje počitnic, ki jih v Brežicah ne manjka. Od sprehoda po vinski cesti do foto safarija v čudovitih okoliških kotičkih narave.
 
Ekipa MC hostla Brežice

Sorodni članki

Prijava