Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Jesen na Bled

Vsebina

Jeseni, ko se Blejske ulice spraznijo in se množice obiskovalcev z vsega sveta vrnejo na svoje domove se čas na Bledu malce zaustavi. Takrat je pravi čas za obisk Bleda in okolice.
Priporočamo vam lahkoten vzpon na Blejski grad, kjer se v grajskem muzeju lahko poučite o zgodovini Bleda, obiščete grajsko tiskarno, kjer vam mojster Janez z veseljem pokaže kako je deloval prvi tiskarski stroj ali pa obiščete grajsko vinsko klet, kjer si lahko sami natočite in zapečatite vrhunsko vino. Čudovit pogled na jezero z otočkom vas bo gotovo navdušil in kmalu boste že sedeli na pletni na poti proti otočku z cerkvico. Tam nikar ne pozabite na zvon želja! V kavarnici na obali, bo znamenita kremšnita dovolj da vas napolni z energijo in vam da novih moči za pohajkovanje po mestu. Romantični večerni sprehod okoli jezera gotovo še dolgo ne boste pozabili. 
                                      
Da pa bo izlet res brezskrben smo v   Youth Hostlu Bledec  za vas pripravili super jesenske cene:
-Nočitev z zajtrkom v skupnih ležiščih ( 4,5,6 postelj na sobo, lastna kopalnica ) znaša le 18€ po osebi.
-Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi znaša 22€ po osebi.
( Turistična taksa 1 eur ni vključna v ceno )

V restavraciji Youth hostla Bledec vam postrežemo z izvrstnimi testeninami in veliko izbiro jedi po naročilu. Pripravili pa smo tudi dva turistična menija po zelo ugodni ceni.

Novo!!!! Od 1. Novembra dalje je za vse goste na razpolago brezplačni internet ter brezplačna izposoja koles ( do 3 ure ).

Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran  www.mlino.si , ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte bledec@mlino.si  oziroma preko telefona: ++386  4 574 52 50.

Sorodni članki

Prijava