Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obiščite Libanon

Obiščite Libanon in prespite v hostlu Ramlieh!

Nahaja se v majhnem gozdičku v mirni vasici Ramlieh v predelu Aley ter ponuja nastanitve v 22 sobah – to je hostel Ramlieh. Vse sobe so lepo opremljene, ponujajo brisače in posteljnino, omare, klimatsko napravo in ogrevanje.
Vsebina

Okusite lokalno hrano, zajtrk je vključen v ceno nočitve. Skupine lahko izkoristijo samopostrežno kuhinjo, kjer si lahko po mili volji pripravljajo obroke. Hostel ima opremljene tudi prostore za organiziranje konferenc in druge skupinske dejavnosti. Internet je dostopen.

Le 15 minut stran od rezervata Shouf Cedar lahko uživate v naravi in kulturno rekreativnih aktivnostih in pustolovščinah na prostem:

  • Vpenjanje po različnih višinah (12 do 50 metrov)
  • Vodeni pohodi: raziskovanje narave; sprehodi po starodavnih poteh z eko-vodiči, ali samostojno pohajanje.
  • Še več višinskih pustolovščin... sprehod med oblaki na višinah nad 12 metrov
  • Učenje skozi delo in teambuilding dejavnosti

Dejavnosti v hostlu Ramlieh

Pohodništvo:
Vodeni pohodi: raziščite naravo; pojdite na pohode po starodavnih poteh z lastnim eko-vodičem. Naužijte se neverjetnih razgledov po gozdovih Ramlieh. Pohodniške poti so različno zahtevne, zato izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Raziščite kulturo, zgodovino in tradicijo krajev, kjer boste spoznali več o starodavnem Libanonu, njihovem kmetijstvu in starodavnem načinu življenja.

Na visoki vrvi:
Če ste pravi ljubitelj adrenalina se preizkusite na različnih višinah – visenje na vrvi na višini od 12-50 metrov nad skalami. Pojdite na vrh gore in se spustite po vrveh!Več visokih pustolovščin boste doživeli na višini 12 metrov in več, ko vas bodo izkušeni vodniki spremljali pri hoji po vrvi in pazili na vašo varnost. Sprehodite se visoko nad tlemi vse do letečega dvigala in se spustite na trdna tla.

Kropljenje skupinskega duha:
Naši programi doživetji ponujajo tudi možnosti za posebne naročnike, katerim se tudi prilagodimo. V skupini imamo izkušene vadnike, ki vam pričarajo pionirsko življenje, ki je hkrati zabavno in motivacijsko, predvsem pa krepi skupinskega duha. Uporabljamo različne poligone tako v zaprtih kot odprtih prostorih, kjer boste se naučili delati kot skupina ter izboljšali lastna znanja in veščine.

Taborenje:
Uživajte v šotorih v neverjetni naravi; ob tabornem ognju, ražnju in drugih dejavnosti tabornikov.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava