Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Pekarna v Mariboru

Vsebina

Hostel Pekarna se nahaja na prelepi lokaciji ob dveh parkih v bližini centra Maribora. Namenjen je popotnikom, družinam in poslovnežem, ki želijo po izredno ugodnih cenah prenočiti v sodobno opremljenih sobah in apartmajih.

V hostlu so dobrodošli tudi otroci, tudi tisti zelo majhni, saj jih pričakujejo nove otroške posteljice, previjalne mizice, stolčki za hranjenje ter številne igrače.
 

Namestitev nudijo v sedmih štiri posteljnih sobah z lastnimi  kopalnicami, garsonjerah in apartmajih. Gostom štiri posteljnih  sob je na voljo v uporabo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravijo svoje obroke. Ob kuhinji se nahaja velika jedilnica.  Apartmaji in garsonjere razpolagajo z lastno kuhinjo in kopalnico. Jedilnica v hostlu je opremljena z 2 računalnikoma, kjer lahko gostje brezplačno dostopajo do interneta ter televizijo.   Za druženje in prijetne večerne urice je na voljo udoben klubski prostor opremljen s televizijo.

Možen je tudi najem dveh seminarskih sob/učilnic, ki sta opremljeni z najsodobnejšo AV tehnologijo.


 
Maribor je letos Evropska prestolnica kulture in mesto vsak dan ponuja izjemne mednarodne kulturne dogodke, kar je lahko tudi eden od razlogov za obisk Maribora ter nočitev v hostlu Pekarna. Več informacij o dogajanju: www.maribor2012.eu.

Doživite ustvarjalno energijo Evropske prestolnice kulture v Mariboru ter spoznajte hostel Pekarna!

Sorodni članki

Prijava