Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prenovljen Soest Hostel na Nizozemskem

Vsebina

Soest Hostel z lastnostmi in vzdušjem Stayokay se ponovno odpira

Stayokay Soest Hostel je ponovno odprl svoja vrata gostom, ko je začetkom maja letos ponovno pričel obratovati po temeljiti prenovi. Povsem je bil posodobljen. Nahaja se v gozdovih in ima 34 sob, pivnico, restavracijo in sedem večnamenskih prostorov za poroke, zabave, srečanja, izobraževanja ali delavnice v skupinah do 200 ljudi. Gostje si lahko spočijejo v sprejemnici hostla, ali na terasi, po napornem dnevu v naravi in okolici hostla. Uradno otvoritev bo hostel, ki je trajnostno naravnan in prijazen družinam, svečano praznoval v septembru 2012.

 
Stayokay je največja skupina žepu prijaznih nastanišč na Nizozemskem že skoraj 85 let. Soest hostel se nahaja v bližini naravnega rezervata Soesterduinen, v nekdanji šolski zgradbi iz zgodnjega 20. stoletja. Roterdamska arhitekturna pisarna Personal Architecture je pripravila načrt in preuredila Stayokay Soest v sodobno in pregledno zgradbo. Prvobitna zgradba je bila razširjena in povezana z na novo zgrajeno a impresivno zgradbo. Tako so dobili štirikotni atrij, kjer si lahko v miru odpočijete.

Udobna namestitev
Stayokay Soest Hostel ima vse možne sodobne dodatke, da je vaša nočitev čim prijetnejša. V, skupno 34, sobah je 150 nadstropnih postelj, tuši in stranišča. Hostel ponuja sobe za dve do šest oseb, ki so primerne tako za posamezne goste kot družine, skupine ali poslovne popotnike. Nočitve se pričnejo pri €18.50 na osebo in vključujejo obilen zajtrk. Večnamenski prostori so odlični za poslovne dogodke ali v zasebne namene.

 
Sodobno in domače okolje
Stayokay Soest Hostel je prvi ruralno športni hostel, ki ga je zasnoval Edward van Vliet’s. Ima jasne linije, sodobno notranjo opremo in vam bo dal občutek dobrodošlosti. Zelena barva in materiali poudarijo naravno okolje hostla. V restavraciji je mozaik ploščic, tople in naravne barve pa vas bodo spremljale v vseh sobah.
 

O mreži Stayokay
Stayokay je veriga sedemindvajsetih hostlov po različnih delih Nizozemske, na lepih tako urbanih kot naravnih lokacijah (na podeželju, v gozdovih ali ob vodi). Stayokay zagotavlja nepozabno nastanitev in mnoge priložnosti za nepričakovane pustolovščine ali srečanja. Veriga želi dobrodošlico tako samostojnim popotnikom (tistim, ki potujejo sami ali družinam) kot velikim skupinam (šolske skupine, prijatelji, športna društva, ipd.). Stayokay sprejema družbeno odgovornost, kjer ponuja široko paleto svojih trajnostno orientiranih ponudb. Stayokay je bila prva nastanitvena mreža v Evropi, ki je prejela znamko EU Ecolabel – eno izmed najprestižnejših nagrad za ekološko prijazne izdelke in ponudbe.

Več informacij na www.stayokay.com .

Sorodni članki

Prijava