Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Blues festival Postojnska jama

Deveta sezona »Blues festivala Postojnska jama«

Blues festival Postojnska jama odpira svoja vrata že deveto leto zapored. Letos se bo na četrtkovih koncertih v Jamskem dvorcu pri Postojnski jami zvrstilo sedem zvenečih imen iz svetovne blues glasbene scene. Festival je v preteklih letih našel svoj krog ljubiteljev, ki se vedno znova vračajo v Postojno in uživajo v glasbeni ponudbi, ki je redek gost koncertne ponudbe v Sloveniji. Organizatorji večere v Jamskem dvorcu prirejajo na malo drugačen način kot ostali ponudniki tovrstnih koncertov. Obiskovalcem omogočajo predhodno rezervacijo miz, pred in v odmoru koncertov pa si ti lahko privoščijo osvežitev.

Vsebina
Oder Jamskega dvorca pri Postojnski jami bomo pričeli s koncertom izjemnega kitarista Luckyja Petersona. Sledil bo najbolj razburljiv koncert svetovne blues kitarske atrakcije Ane Popovic, ki je v Postojni že nastopala, a jo organizatorji zaradi izjemnega zanimanja ponovno gostijo.

V četrtkovih blues večerih se bo na odru Jamskega dvorca zvrstilo sedem vrhunskih izvajalcev svetovne blues scene. Podrobnejše opise nastopajočih si lahko ogledate TUKAJ.

Dodatne informacije lahko dobite preko elektronskega naslova: blues@postojnska-jama.si .

Kje spati?

Spite lahko v Youth Hostlu Proteus, ki se nahaja v centru Postojne. Hostel je oddaljen 500m od glavne avtobusne postaje, 1500m od železniške postaje, 800m od Postojnske jame, 12 km od Predjamskega gradu in le 50m od lokalne avtobusne postaje. V neposredni bližini so domače gostilnice, 300m od hostla pa je večje nakupovalno središče z obilico raznolikih trgovin. Ob parku je mestni športni park z igrišči za košarko, rokomet in nogomet, za tenis, atletska steza in otroško igrišče.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava